Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

1 jaar gratis Dunkin' Donuts voor de 1e 100 klanten

Nieuws22/02/2018

Dunkin' Donuts heeft op donderdag 22 februari haar deuren geopend in Hoog Catharijne.  Na het filiaal aan de Vredenburg heeft Dunkin' Donuts nu dus ook een filiaal in ons winkelcentrum. Deze opening in Hoog Catharijne vierde Dunkin' Donuts groots! De eerste 100 bezoekers van het filiaal werden namelijk getrakteerd op een jaar lang gratis donuts.

Dat er in Utrecht veel Dunking Donut's fans zijn bleek wel uit de vele mensen die gistermiddag al in de rij gingen zitten/staan  voor de winkel, om zo verzekerd te zijn van een jaar lang gratis donuts. Zij kunnen elke week een doos met zes donuts naar keuze ophalen. Om 7 uur ging de shop open en konden de winnaars de eerste doos met 6 donuts ophalen!

Bij Dunkin' Donuts kun je niet alleen terecht voor kleurrijke donuts en de verleidelijke munchkins, maar ook vooral voor een heerlijke shot koffie. Dunkin' Donuts serveert100 procent Arabica en fair trade gecertificeerde koffie zoals de americano, cappuccino, café mocha, cortado, latte en macchiato. Ook de ijskoffies, warme theesoorten, ijstheeën en Dunkin’ specials als Cold Brew staan op de kaart.

Over Dunkin’ Donuts

is opgericht in 1950. De onderneming telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin’ Donuts winkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Polen, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en nu dus ook in Nederland. Het filiaal in Hoog Catharijne is het tiende filiaal welke Dunkin’ Donuts op Nederlandse bodem gaat openen.

Het hoofdkantoor van Dunkin’ Donuts is in Canton, Massachusetts, Verenigde Staten. Dunkin’ Donuts maakt onderdeel uit van Dunkin’ Brand Group Inc. (Nasdaq: DNKN) family of companies.

Ander nieuws

Top