Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

5 fashion trends in een nieuw jasje

Inspiratie16/03/2018

We zwaaien de trends van voorgaande jaren uit om in 2018 weer te knallen met nieuwe, waanzinnige trends. Een aantal key items gaan jaren mee, maar vragen zo nu en dan ook om een nieuwe look and feel. Vandaag nemen we je mee door een aantal trends die een metamorfose hebben ondergaan.  

Van mini naar midi
Het minirokje blijft een hit, maar dit jaar is het vooral de midi rok die hoge ogen gooit. En dat is een feestje voor iedere vrouw. Of je nu slank bent of een maatje meer hebt, de midi rok is een item die ook jij goed kunt hebben.

Overslagrok – Vila €49,99
Wikkelrok – Vila €39,99

Van pet naar baret
Ook op het gebied van hoofddeksels slaan we een andere weg in deze lente. De pet wordt vervangen door een stijlvolle baret. Waar we vorig seizoen gingen voor zwart, leer of spijkerstof, is het nu tijd om een vrolijke toon te zetten. En dat zit wel goed met een oranje baret van Primark.

Oranje baret – Primark €5,-

Van hoog naar laag
We kunnen hoog en laag springen, maar de lage hak wint het toch echt van de hoge. Het voordeel is dat we de elegantie van een hak ervaren, maar we er toch fijn op kunnen lopen. Een andere bijkomende trend: de slingback. Dat is toch heerlijk retro!

Slingback pump – Zara €29,95
Sockstyle-pump – H&M €49,99

Van basic naar arty farty
Een basic T-shirt is altijd handig om in je garderobe te hebben hangen. Dit seizoen wordt jouw T-shirt echter opgeleukt met artistieke opdrukken. De arty farty trend, zoals we ‘m nu noemen, komt rechtstreeks van de catwalk. Dit T-shirt van ONLY is hier het perfecte voorbeeld van. Aan wie doet de vrouw op het shirt jou denken?

Printed shirt – ONLY €16,99

Door

Ander nieuws

Top