Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

6 heuptasjes voor het najaar

Inspiratie05/11/2018

Sommige trends blijven eeuwig duren. Wij geloven in de onsterfelijkheid van de heuptas. Dit tasje staat niet alleen onwijs modieus, maar is ook praktisch gezien een aanwinst. Verwen jezelf dit seizoen met een autumn proof exemplaar.

1. Corduroy heuptas – Stradivarius €15,99
De heuptas is perfect voor een nonchalante street style look. Een heuptas draag je natuurlijk niet alleen als heuptas, maar kun je ook schuin over de schouder dragen. Deze variant van Stradivarius is gemaakt van ribstof en bevat de tekst: ‘This is the story I want to write with my new bum bag’. Welk verhaal vertel jij met jouw nieuwe heuptas?

2. Fila younes waist bag – JD Sports €25,-
Het merk Fila gooit dit jaar hoge ogen. Een simpele, zwarte heuptas past bij iedere outfit. Of je nu naar een feestje gaat, je een dagje gaat shoppen of je calorieën gaat verbranden met hardlopen – de Fila-heuptas gaat met je mee.

3. Heuptas leereffect – Bershka €15,99
De heuptas van Bershka voldoet volgens ons geheel aan de trends van dit seizoen. De warme kleur groen in combinatie met de dierenprint maakt dat deze heuptas elegant en klassiek oogt.

4. Sacha x Who Is That Blonde tas – Sacha €29,99
De Influencer-collectie van Sacha bestaat uit trendy eyecatchers voor het najaar. Deze heuptas is in samenwerking met influencer Who Is That Blonde ontworpen. Inclusief slangendessin.

5. Leopard bum bag – Costes €39,95
Leopard en zwart – is er een betere combinatie mogelijk?

6. Leather look tas – ONLY €29,99
Je denkt misschien niet als eerst aan de kleur geel, maar wij zeggen volmondig ‘JA!’ tegen deze heuptas. Waarom? Geel is leuk te combineren met warme herfstkleuren als bruin, kaki groen, beige, zwart en bordeauxrood.

Door

Ander nieuws

Top