Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

6 nieuwe restaurants geopend in het Paviljoen op het Stationsplein

Nieuws26/03/2018

Op het nieuwe Stationsplein tussen Utrecht Centraal Station en de kersverse entree van Hoog Catharijne zijn de afgelopen weken in het Paviljoen maar liefst 6 nieuwe restaurants geopend. Na de Stadskamer in Hoog Catharijne wordt nu ook deze plek een echte hotspot voor iedereen die lekker wil eten.

De bekende patatzaak Manneken Pis beet het spits af, met haar vierde Utrechtse vestiging. Sinds februari kun je er genieten van ambachtelijke, Vlaamse frieten. Maar er zijn ook nieuwkomers: begin maart opende het Amerikaanse Five Guys – met ‘handcrafted burgers’ - haar tweede Nederlandse vestiging in het Paviljoen van Hoog Catharijne en op 23 april opent (boven spoor 1 en 2) de eerste Nederlandse zaak van de Amerikaanse TGI Fridays, waar je kwaliteitsburgers, -steaks en -ribs en een ontspannen vrijdagmiddaggevoel vindt.
Van Italiaans tot Aziatisch
In het Paviljoen is er voor ieder wat wils. Of je nu kwaliteitskoffie uit designkopjes drinkt in het nieuwe, knusse Illy Café (binnenkort open), of een razendsnelle maar smaakvolle, verse pasta en tiramisu eet binnen bij Vapiano, waar je ’s zomers heerlijk buiten op het dakterras kunt zitten. Bij Wagamama draait het om samen eten op zijn Aziatisch. Je kunt er smullen van ‘ramen’ (grote kommen bouillon met verschillende toppings), curries, noedels en gerechten met gestoomde rijst. De populaire The Seafood Bar uit Amsterdam serveert goede wijn en pure visgerechten. Bij Exki kun je binnenkort terecht voor een verse, verantwoorde koffie en ontbijt, lunch of warme maaltijd gemaakt van lokale ingrediënten. The Döner Company tot slot serveert volgens beproefd recept de lekkerste broodjes Döner, Turkse pizza en Durum.
Uitgebreider foodaanbod én nieuwe winkels
Je kunt natuurlijk ook nog steeds vertrouwd uit eten bij Hagenouw eten&drinken, Chinees specialiteitenrestaurant Tai Soen en Gasterij PP. Met het nieuwe restaurantformules is het foodaanbod van Hoog Catharijne flink uitgebreid. In oktober openden al meerdere nieuwe restaurants in de Stadskamer, waaronder de HMS Host formules LEON, Comptoir Libanais en The Burger Federation, maar ook Starbucks, Salsa Shop, SLA en The Barn.  Met nog meer nieuwe horeca in het Paviljoen is Hoog Catharijne een echte hotspot voor fijnproevers geworden.

Ander nieuws

Top