Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

6 x budgetvriendelijke kerstcadeaus

Inspiratie07/12/2018

Het hele gezin verzamelt zich bij de prachtig verlichte kerstboom, terwijl op de achtergrond ‘Driving home for Christmas’ klinkt. Krijg jij hier ook dat warme kerstgevoel van? De decembermaand benoemen we tot de gezelligste maand van het jaar, maar het is ook een maand met een prijskaartje. Wij selecteerden een aantal budgetvriendelijke kerstcadeaus, die de moeite waard zijn om te geven.

Wat een verwennerij!
Kerstmis is de perfecte gelegenheid om iemand eens lekker in de watten te leggen. Bij The Body Shop is dat een makkie. Zij stelden namelijk speciale cadeausets samen voor kerst, zoals dit heerlijke pakket vol producten met aardbeiengeur. Wie ga jij hier blij mee maken?

Strawberry treats – The Body Shop €9,-

Een ander fijn kleinigheidje voor onder de boom is nagellak. Welke vrouw wordt er niet blij van een mooi kleurtje op haar nagels? Wij hebben haar nog niet ontmoet. En wat dacht je trouwens van heerlijke geurkaarsen voor in huis?

Sparkling holiday - Kiko €4,95
Cadeauset – Hunkemöller €14,99

Kerst in je oren
Een mooi sieraad kan iedere vrouw waarderen. En daarvoor hoef je niet diep in de buidel te tasten. Je shopt al stijlvolle exemplaren bij H&M. Staan deze oorbellen niet prachtig bij een feestelijke outfit?

Oorhangers – H&M €14,99

De schattigste kerstschoentjes
We hebben ze gevonden; de schattigste budget proof kerstschoentjes van Nederland. Een lief cadeau voor de allerkleinsten. En stiekem ook voor papa en mama.

Babyschoentjes – Zeeman €3,99

Een warme gelukwens
Het zijn niet altijd de grote cadeaus die je van je stoel blazen of ontroeren. Lieve woorden en kleine gebaren maken misschien nog wel meer indruk en vullen je hart met liefde. Het koekje met een gelukwens is zo’n fantastisch kleinigheidje van onschatbare waarde.

Koekje gelukwens – HEMA €1,50

Door

Ander nieuws

Top