Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

6 x foute kersttruien!

Inspiratie17/12/2019

Knap lelijk, lekker gek en zo zacht als het maar zijn kan. We hebben het natuurlijk over de foute kersttrui. Een hot item – hier krijg je het letterlijk warm van - tijdens de kerstdagen. Hijs jezelf in een van deze grappige exemplaren of verras een ander met dit lollige kledingstuk!

 1. Kersttrui rendier – Primark €22,-
  Rudolph the red-nosed reindeer is ook van de partij. Hij siert namelijk deze knalrode trui van Primark. Omringd door sneeuwvlokken en lichtjes zet hij zijn beste glimlach op. Net als jij deze kerst!
 2. Kersttrui wit – C&A €24,90
  Deze foute kersttrui kent een boodschap, namelijk: ‘merry kissmas’. Wanneer heb jij voor het laatst gekust onder de maretak? Met deze trui aan blijft die kus niet lang uit. 
 3. Kids kersttrui kerstman – Name It €24,99
  Jij laat er geen gras over groeien, ieder familielid moet eraan geloven. Ook de kids. Deze kersttrui met ‘dabbin’ kerstman trekt alle aandacht.
 4. Kersttrui volwassenen – HEMA €16,-
  De kersttrui van HEMA brengt je helemaal in je rol. Jij kunt de kerstdagen voor kerstelf door.
 5. Jacquard gebreide trui – H&M €19,99
  Een tekort aan kersttruien? Absoluut niet. Bij deze high street store in Alexandrium Shopping Center liggen ze voor het oprapen. Voor ons sprong de kersttrui met de tekst ‘Feliz Navidog’ eruit. Wie is er niet dol op honden met kerstoren?
 6. Trui dames – Zeeman €12,99
  Verstop jezelf tijdens kerstavond in deze fijne kersttrui van Zeeman en een joggingbroek. Of kun jij een betere look bedenken voor een kerstfilmmarathon op de bank? Wij ook niet! 

Maar, alle gekheid op een stokje: de kersttrui kun je natuurlijk ook super tof stylen. De man draagt de trui met een pantalon. De vrouw met een glitterrok en pumps. Zo wordt die foute kersttrui nog een modieuze kersthit!

Door

Ander nieuws

Top