Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

6 x lente sneakers voor mannen

Inspiratie22/03/2019

Draag je in je vrije tijd graag sneakers? Dan hoeven we jou waarschijnlijk niet uit te leggen welke exemplaren je dit seizoen echt moet hebben. Toch konden we het niet laten een aantal van onze favorieten te selecteren. Deze toffe sneakers voor mannen staan in de winkels op jou te wachten:  

1. Calvin Klein amos – Nelson €139,99
Deze blauwe kanjer shop je bij Nelson – waar ze overigens een groot assortiment aan sneakers hebben – en straalt netheid uit. Het leuke hieraan is dat deze schoen niet per se over de top modieus is, maar wel draagbaar. Zo draag je deze sneaker ook gewoon met een spijkerbroek en colbert naar kantoor.

2. Vans anaheim sneaker – PIM Sneakers €79,99
De Vans sneaker is een ‘gouwe ouwe’. Er is geen sneaker zo tijdloos en populair als dit model. De naam van het model, en de collectie, verwijst naar de eerste fabriek van het merk in Anaheim. Een stukje nostalgie.

3. Sneakers heren – H&M €49,99
De hippe man kiest deze lente voor een grove sneaker. De combinatie van kleuren en materialen zorgt voor een futuristische uitstraling.

4. Ecco cool 2.0 – ECCO Premium €129,99
Zoek je nog een draagbaar model voor de lente? Dan is de Ecco Kallum sneaker met kamelenleer een weloverwogen keuze. Met deze sneaker zit en loop je altijd goed.

5. Nike chunky air – Aktiesport €54,99
De sneaker der sneakers. Bij Nike doen ze het gewoon. Zij maken sneakers die het modebeeld veranderen, zoals deze chunky air schoen.

6. Grijze hoge sneaker – Sacha €99,99
Naast vele lage modellen kan het hoge model sneaker dit seizoen ook nog prima. Leuk zelfs, is weer eens wat anders. Bij Sacha adviseren ze je om de sneaker te dragen met een jeans en een sweater. Wij vervangen de sweater door een T-shirt voor de ultieme voorjaarsoutfit!

Door

Ander nieuws

Top