Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

6 x toffe sweaters voor mannen

Inspiratie04/02/2019

Hoe je er als man volgens de laatste trends bij loopt? Denk vooral niet te lang na. Het mag namelijk allemaal lekker nonchalant, sportief en stoer zijn. Ga bijvoorbeeld voor een sweater of hoodie en een jeans met verwassen effect. Zie hier de tofste sweaters, geshopt bij winkels in Alexandrium Shopping Center.

Old school vibe
Denk je aan sportieve sweaters, dan denk je aan Adidas Originals. Dit toonaangevende merk weet items, bedoeld om in te sporten, om te zetten in fashion. De meest modieuze dude op straat? Dat ben jij dankzij het rugby sweatshirt met old school vibe.

Rugby sweatshirt – Adidas Originals €89,95

I’m lovin’ it
Spring eens lekker uit de band met een komische sweater van Zara. Het leven is al serieus genoeg. Eerder zagen we verschillende cartoonfiguren op kleding. Nu is het de beurt aan fastfoodketen McDonald’s.

Unisex sweatshirt – Zara €25,95

Artwork
Designers trekken grafische prints uit de kast. Strepen zijn favoriet. De colourblock sweater van WE is een voorbeeld van een trui die qua print simpel is, maar door het kleurgebruik toch opvalt. Een voorbeeld van een sweater waarbij het grafische design beter zichtbaar is, is de sweater van The Sting.

Heren colourblock sweater – WE €44,99
Cut & sew sweater – The Sting €39,95

Logogekte
Merken als Balenciaga laten er geen gras over groeien: hun logo moet gezien worden. Voor een sweater met logo’s hoef je niet ver te zoeken. Bij New Yorker in Alexandrium Shopping Center ben je hiervoor aan het juiste adres.

Sweatshirt – New Yorker €19,99

Een goede basic
Sommige dagen vragen om een makkelijke sweater. Zo eentje die leuk is, maar niet té. Voor mannen die houden van basic is daar de trui van Only & Sons. Warm en geen poespas!

Gebreide trui – Jeans Centre €39,99

Door

Ander nieuws

Top