Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

60 dagen geluk bij Media Markt

Nieuws23/06/2017

Maak 60 dagen lang kans om iedere dag je aankoopbedrag terug te winnen of win één van de 24 diverse Media Markt producten. Meedoen kan tot en met 31 juli 2017.

Winnaars in Media Markt Hoog Catharijne
De ´60 dagen Media Markt Club Geluk Actie´ startte met het winnen van een reis/overnachting. Deze prijs werd van 23 mei 2017 tot en met 5 juni 2017 verloot. Bij Media Markt Hoog Catharijne zijn twee klanten in de prijzen gevallen. Zij wonnen een bijzondere overnachting in de vuurtoren van Harlingen en een week lang genieten op Ibiza!

Deelnemen
Deelnemen aan de ´60 dagen Media Markt Club Geluk Actie´ kan nog steeds! Tot en met 20 juli ontvang je bij iedere aankoop bij Media Markt Hoog Catharijne of in de webshop een actiekaart met een actiecode. De actiecode kan je tot en met 31 juli 2017 invullen op de actiesite (www.mediamarkt.nl/geluk). Iedereen kan meerdere keren deelnemen aan de ´60 dagen Media Markt Club Geluk Actie´, maar maakt slechts éénmaal kans op een prijs.

Prijzen
Hoe prettig zou het zijn als jouw aankoopbedrag wordt teruggestort? Om deel te nemen aan deze winactie kan je via de actiesite jouw actiecode invullen. De gelukkige deelnemer dient hiervoor zijn aankoopbon te overleggen, waarna het aankoopbedrag wordt teruggestort.

Daarnaast maak je met deelnemen aan de ´60 dagen Media Markt Club Geluk Actie´ kans op één van de Media Markt producten, waaronder een Playstation, Sony led speakers, LG monitoren en Sharp koel/vrieskast t.w.v. 1.249,-. Op 1 augustus 2017 worden de winnaars geïnformeerd. Winnaars van de 60 dagprijzen worden hiervoor uitgesloten.

Twijfel niet langer en schaf vóór 20 juli 2017 een product aan bij Media Markt. Wie weet komt het geluk dan snel jouw kant op!

Door

Ander nieuws

Top