Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

7 x cool school stuff

Inspiratie21/08/2018

Naar school gaan doen we in stijl. Niet alleen op het gebied van kleding, maar ook op het gebied van schoolspullen. Dag saaie schoolbenodigdheden, hallo cool school stuff en good outfits.

Comfortabel in de schoolbanken
Een goede look is belangrijk op een eerste schooldag. Om de stap tussen vakantie en school iets kleiner te maken, vertroetel je jezelf toch gewoon met de meest comfortabele kleding? Zo zit je met een soepelvallende broek (plisse) van Name it letterlijk goed. Voor de boys: een grafische sweatshirt!

Roze broek – Name it €39,99
Jongens sweater – Name it €39,99

Dreaming of hamburgers and fries
Kijk jij altijd uit naar de lunchpauze? Gebruik dit leuke notebook om al je beste foodquotes in te noteren! Oh en al je huiswerk natuurlijk! Mmm..

Notebook – Primark €2,50

Wijze lessen
Wil je echt indruk maken? Lees jezelf dan nog snel in. Het boek Brein trucs van Clive Gifford leert je meer over het menselijk brein, en dat is best interessant. Zo ontpop jij je al snel tot de slimste van de klas ;)

Brein trucs – Boekenvoordeel €4,99

Schrijfgerei
Op school moet er ook hard gewerkt worden. Deze kleurrijke fijnschrijvers van HEMA zorgen ervoor dat schrijven extra leuk wordt. Klaar met schrijven? Berg je spulletjes dan op in leuke New York City etui. Where dreams are made of.

Fijnschrijvers – HEMA €2,-
Etui – Bruna €12,95

I’ve got your back!
Je boeken meesjouwen in een saaie schooltas? Ons niet gezien. Met deze rugzak van Enrico Benetti steel jij altijd de show! Handig: er zitten extra vakjes voorop de tas voor je sleutels, portemonnee en telefoon.

Rugzak – Duifhuizen €25,-

Door

Ander nieuws

Top