Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

7 x summer proof items

Inspiratie20/06/2019

Op 21 juni opent het zomerseizoen. Een mooi moment om eens in onze garderobe te duiken. Wat kan er weg en wat hebben we nog nodig voor een spetterende zomer? Wij bezochten verschillende winkels in Hoog Catharijne, op zoek naar zeven summer proof pareltjes.  

1. Luipaardprint badpak – Pieces €39,99
Wat je nodig hebt deze zomer? Met stip op nummer één: het badpak. Naast je favoriete bikini’s gaat dit luipaardprint badpak van Pieces mee op vakantie.
2. Jurk met stippen – Bershka €29,99
Hier kijk je waarschijnlijk al maanden naar uit – de jurkjes mogen weer uit de kast. De romantische jurk met stippen van Bershka is geschikt voor de zomer.
3. Marije Zuurveld x Sacha zonnebril – Sacha €14,99
Bekijk het leven door een hartjesbril, dat maakt alles een stuk leuker. Dat ging vast door het hoofd van Marije Zuurveld toen ze haar collectie voor Sacha bedacht. De hartjes zonnebril ga je dit seizoen veel zien. Op festivals bijvoorbeeld.
4. Broek gebroken wit – Expresso €99,95
Denken we aan de zomer, dan denken we aan felle kleuren, maar ook aan wit. Deze prachtige pantalon is een echte eyecatcher. Draag de broek met een zijdezachte blouse en gouden sieraden voor een elegante look.
5. Juten mandtas – ZARA €29,95
Je gaat niet naar het strand zonder een beach bag van ZARA.
6. Ruffle cover up – Costes €39,95
De cover up van Costes is multifunctioneel. Draag het item als jurk of top óf - waar de cover up voor gemaakt is - over je badpak of bikini.
7. Rise and shine matte nail polish – Inglot €16,99
Jouw (teen)nagels verlangen dit seizoen naar een fris kleurtje. Je handen en voeten zien er dankzij de matte nagellak van Inglot verzorgd uit. Dat staat toch nét even leuker als je slippers of sandalen draagt.

Door

Ander nieuws

Top