Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

A soft touch of Cashmere

Inspiratie04/12/2015

De bladeren vallen van de bomen, de dagen worden korter en het wordt weer kouder buiten…brrr. De ongemakken van de herfst en de winter zijn niet altijd even prettig. Maar gelukkig kunnen we ons op de koude dagen wel lekker omhullen met heerlijk warme stoffen zoals kasjmier.

Small detail; kasjmier is een fijne wolsoort die afkomstig is van de ondervacht van langharige geiten uit Tibet en Mongolië. Deze zeer zachte en soepele stof is niet alleen ontzettend fijn om te dragen, — in het bijzonder als het koud is — maar ook super fashionable.

Omdat we de frisse dagen graag warm en fashionverantwoord tegemoet gaan, zijn we opzoek gegaan naar mooie wollen items. Een slimme meid is immers goed voorbereid. Moeilijk was de zoektocht niet, wel zeer vruchtbaar. De winkels hangen namelijk vol met fijne warme kledingstukken. Zoals de prachtige wollen jas met ceintuur die we bij Mango spotten.

Deze beauty is zowel chique als stoer te dragen. Ga je een dag op chique? Combineer de jas dan met een kokerrok en een paar pumps. Ben je meer van de stoere look? Dan heb je niet meer nodig dan een fijne trui, een jeans en een paar sneakers onder de beige coat. De grijze oversized trui van Zara is sowieso een herfst/winter musthave!

Wat trouwens ook absoluut niet in je garderobe mag ontbreken en één van dé trends is dit seizoen; de hoed. Eén van onze favoriete exemplaren is een wollen deukhoed die we ook zagen tijdens ons shop-uitje bij Mango.

Voor zover onze kasjmier ‘buit’…. De kou mag wat ons betreft wel komen, wij zijn er na het shoppen helemaal klaar voor! Wat jij?

Producten

1. Mango: Wollen jas met ceintuur € 139,99
2. Zara: Oversized trui lichtgrijs € 39,95
3. Mango: Wollen deukhoed € 35,99

Ander nieuws

Top