Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Add a little confetti to each day

Inspiratie15/01/2018

Blue Monday schijnt de meest deprimerende dag van het jaar te zijn. Ons niet gezien. Ook op Blue Monday zorgen de winkels in Hoog Catharijne voor een oppepper. Schoenen, jurkjes, tassen, joggingpakken, sieraden, make-up en nog veel meer bezorgen een big smile op jouw gezicht. Let’s go shopping! 

When your shoes match your personality
Typeren de woorden ‘charmant’, ‘stralend’ en ‘opvallend’ jouw persoonlijkheid? Oh lord, dan zijn deze schoenen echt iets voor jou. Met deze glinsterende stappers aan je voeten is Blue Monday een ver van je bed show.

Laarsjes – Stradivarius €45,95

Rising star
Van een mooie accessoire om je nek word je spontaan vrolijk. Dit pareltje van Bijou Brigitte is klein maar fijn en past perfect bij iedere outfit.

Star necklace – Bijou Brigitte €24,95

Eyecatchers
Krijgen we ooit genoeg van opvallende items en accessoires? No way! Vooral tijdens donkere dagen maken we graag een statement waar je u tegen zegt. Met een metallic bikerjacket van C&A laat je alle hoofden omdraaien en met dit roze schoudertasje van H&M weet je vast ook wel raad.

Schoudertasje – H&M €24,99
Bikerjacket – C&A €39,90

Love the way you smell
Daarnaast kan een heerlijke geur ervoor zorgen dat de kans heel klein is dat je last hebt van die Monday blues. Bloemig, speels, zoet, romantisch of klassiek. Wie nu aan parfum denkt, heeft het mis. Met de Etos Bodymist spray forever love draag je een zwoele, romantische geur met je mee, terwijl je je lichaam tegelijkertijd verzorgt.

Bodymist forever love – Etos €5,99

Good food, good day
Een gezond eetpatroon zorgt voor een stralende huid en een blije jij. Daarom raden we je op Blue Monday dit chocolade tussendoortje aan van LEON. Dit restaurant steekt fast food in een gezond jasje. Een win-win situatie dachten wij zo! Blue Monday? Nooit van gehoord!

Dark Chocolate & Raspberry – Leon

Door

Ander nieuws

Top