Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Alles voor een perfecte zomeravond

Inspiratie13/07/2016

Heb jij de afgelopen weken ook enorm uitgekeken naar zo’n ultieme zwoele zomeravond, die je doorbrengt samen met vrienden, een hapje en drankje…? 

Het zonnetje komt tevoorschijn, dus hoog tijd voor zo’n ultieme avond waarbij jouw BBQ-skills goed van pas komen. Haal snel alle “ingrediënten” in huis voor de perfecte zomeravond! 

Trui – streep model
Ontstaat er later op de avond een klein briesje, dan komt deze comfortabele trui erg goed van pas! De trui houdt je niet alleen lekker warm, maar is ook nog erg fashionable!

Tempranillo rosé
Wat mag zeker niet ontbreken tijdens een heerlijke zomeravond in het park of in je achtertuin? Juist: frisse rosé. Maak ‘m nóg frisser met wat ijsklontjes in elk glas. Wij kunnen niet wachten… proost!

Champagneglazen – kunststof
Ideaal om mee te nemen naar jouw favoriete plek in het park! Deze kunststofglazen zijn stevig genoeg om in je tas te stoppen en eventuele glasscherven zijn ook uitgesloten. Waarop breng jij een toast uit?

Barbecue – tafelmodel
Hier kun je écht niet omheen! Dit tafelmodel is erg handig in gebruik én neemt weinig opbergruimte in beslag. Deze barbecue wil jij toch ook hebben?

Houtskool
Zonder houtskool, geen gebraden vlees van de barbecue! ;-) Haal snel zo’n zak in huis om je voor te bereiden op de fijnste zomeravondjes!

Tafelkleed – plastic
Kleed de (picknick)tafel gezellig aan met dit felgele tafelkleed met witte stippen. En knoeien mag! Het plastic kleed is eenvoudig schoon te krijgen met een natte doek. Eet smakelijk!

Honeycomb – ananas en rond met tassel
Het is zomer, dus het is feest! Kleed je tuin gezellig aan met deze vrolijke honeycombs! Verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. Welke kies jij?

Met deze zomerse “ingrediënten” kan jouw avond niet meer stuk! Haal deze must-haves snel in huis en kom al helemaal in de stemming van dé perfecte zwoele zomeravond!

Natuurlijk moet je bij Hoog Catharijne zijn voor al je inkopen:

Trui, Zara: van €39.95 voor €12.99
Tempranillo rosé, Hema: € 4.50
Champagneglazen kunststof, Action: € 0.52 (4 st)
Barbecue tafelmodel, Action: € 9.95
BBQ houtskool, Albert Heijn: € 3.69
Tafelkleed plastic, Hema: € 1.25
Honeycomb rond met tassel, Action: €0.99
Honeycomb ananas, Action: € 0.89 (2st)

Ander nieuws

Top