Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Als de schoen past

09/10/2017

Het klinkt als een sprookje om de perfecte schoen te vinden, maar in het echte leven kan dat knap lastig zijn. Ieder seizoen worden we overladen met nieuwe modellen, nieuwe kleuren en vooral nieuwe trends. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de juiste fit. Zie jij door de schoenen het glazen muiltje niet meer? Geen probleem. Alexandrium Shopping Center to the rescue!

De loafer maar dan anders
Ze zitten als pantoffels aan je voeten, zijn elegant en geschikt voor iedere gelegenheid. We hebben het natuurlijk over de loafer. Voorgaande seizoenen was de loafer een regelrechte hit en ook in het najaar kun je deze pareltjes doordragen. Winkels komen met nieuwe varianten op de standaard loafer en bedenken leuke patronen en motieven om deze trend nieuw leven in te blazen. Zo is de warmgroene loafer van Manfield perfect voor het najaar en zet je de bloemetjes buiten met een bloemenprint loafer van Sacha.

Tip: deze schoenen zijn ook leuk te dragen met een sokje van lurex of een netpanty.

Zwarte loafers met studs – Manfield €89,99
Sacha x Fashion Chick zwarte loafers – Sacha €49,99

Lak aan hebben
Broeken, rokken, accessoires en schoenen – lakleer is hot! Bij H&M shopten we een vlot laarsje van dit materiaal, die we graag meteen aan onze garderobe zouden willen toevoegen. Maar hoe combineer je deze trend? Lakleer is bij uitstek geschikt voor een rock and roll look. Wij zeggen: zwarte spijkerbroek, een band T-shirt, een biker jacket én een leren tas. Easy but fashionable!

P.s. we raden de echte fashion lovers aan om voor een unieke variant te gaan, zoals het zilveren lakleren laarsje van Sacha.

Enkellaarsjes met rits – H&M €29,99
Zilveren korte laarzen met hak – Sacha €69,99

Prints everywhere!
Saai is het dit najaar in ieder geval niet. Van de laklaarzen gaan we over naar schoenen voor het najaar met print. Of het nu gaat om een rustig printje zoals glitter bliksemschichten op een witte sneaker of om een volledig bloemen spektakel op boots; met een printje zit je altijd goed.

Veterboot – Van Haren €34,90
Floris van Bommel booties – Van den Assem €249,95

Door

Ander nieuws

Top