Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Als je haar maar goed zit

Inspiratie06/08/2017

Het bekende gezegde ‘als je haar maar goed zit’ gaat voor veel mensen op. Hoe je haar zit, kan veel invloed hebben op hoe je je voelt. Met de juiste producten ziet je haar er elke dag uit om door een ringetje te halen. Vaarwel bad hairday!

Het bekende gezegde ‘als je haar maar goed zit’ gaat voor veel mensen op. Hoe je haar zit, kan veel invloed hebben op hoe je je voelt. Met de juiste producten ziet je haar er elke dag uit om door een ringetje te halen. Vaarwel bad hairday!

Schoon haar in een flesje
Onmisbaar in je handtas én zeker tijdens het reizen: droogshampoo. Het is niet goed voor je hoofdhuid om dagelijks je haar te wassen, maar het kan snel vies of vettig ogen. Om je haar op te frissen, gebruik je droogshampoo: een shampoo in sprayvorm die het vette laagje van je haar opneemt zodat je haar er weer goed uit ziet. Je hoeft niet bang te zijn voor een witte waas want er bestaan droogshampoos voor verschillende haartypes!

Colab droogshampoo Paradise - 4,99 euro via Kruidvat

Beat the heat!
In de zomer moeten we ons haar extra beschermen tegen factoren als de zon. Bumble and Bumble, een nieuw merk in Nederland, heeft de ‘Surf Infusion’ spray. Deze spray bevat een combinatie van tropische oliën en zeezout voor een zacht en nonchalant strandkapsel met glans. De uv-filter beschermt je haar tegen uitdroging door de zon. De ‘Karma Sun Protection Hair Spray’ van Rituals bevat een mix van natuurlijke ingrediënten zoals Vitamine E en witte thee. Deze beschermen het haar tegen de schadelijke invloed van uv-straling.

Bumble and Bumble Surf Infusion Spray 30,51 euro via Douglas
Rituals Karma Sun Protection Hair Spray 15,00 euro via Rituals 

Haar zonder knik
Je kent het wel: je doet je haar in een staart en zodra je je haar weer los wil dragen, zit je lange tijd met een vouw in je haar. Daarvoor werd de Invisibobble bedacht. Het geheim van dit elastiekje zit in zijn unieke vorm. De vorm verdeelt de druk op het haar gelijkmatig waardoor het geen duidelijke afdruk achterlaat. Is je Invisibobble een beetje uitgerekt? Leg ‘m dan in een schaaltje met kokend water zodat ‘ie zijn vorm weer terugkrijgt. De Invisibobble is verkrijgbaar in verschillende leuke kleurtjes!

Invisibobble original Mint To Be via Ici Paris XL - 4,95 euro
Invisibobble Power Something Blue via Douglas - 5,95 euro

Ander nieuws

Top