Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Als je hoed maar goed zit…

Inspiratie14/10/2019

Een hoed is voor een look wat de slagroom voor een slagroomtaart is. Anders omschreven: het is bijna verplicht om een mooie hoed in je bezit te hebben. Vooral nu het steeds kouder wordt. Deze hoeden, en andere geschikte hoofddeksels voor de herfst en winter, gaan met jou mee naar huis.

Hoedjesweer
De stijlvolle hoed is vooral populair in het koudere seizoen. Dus, als het hondenweer is, is het automatisch ook hoedenweer ;-) Wij zochten drie hoeden uit, die qua kleur, perfect passen bij het seizoen: een beigekleurige hoed van New Yorker, een wollen hoed in bordeauxrood van ONLY en de wool hat van Parfois. Vooral met dit laatste exemplaar is een statement zo gemaakt.

Hat – New Yorker €12,99
Wollen hoed – ONLY €26,99
Wool hat – Parfois €27,99

Het woord ‘hat’ zit ook in bucket hat, dus beschouwen we het vissershoedje ook als echte hoed. De gebreide variant van H&M is winter proof. Ben je zwart beu? De hoed is ook te shoppen in zachtroze. Dat is weer eens wat anders.

Gebreide bucket hat – H&M €14,99

Zeg ‘oui’ tegen de baret
We spelen een beetje vals, want een baret is geen echte hoed. Maar dat zien we door de vingers, aangezien dit hoofddeksel te leuk is om niet te benoemen. En het item kent dezelfde functie als de hoed: het houdt je hoofd warm. Wij gaan voor opvallend paars. Want, daarmee zit je altijd goed, toch Sacha?

Paarse wollen baret – Sacha €14,99

Tijd voor een beanie
Geen hoed, geen baret, maar een beanie. Een goede optie voor de echte koukleumen onder ons. Jij draagt dit seizoen een modieuze variant van Primark. De muts heeft een speelse ‘faux fur dot’ aan de bovenkant. En dat voor maar €3,-.

Beanie – Primark €3,-

Door

Ander nieuws

Top