Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Animal print is the new black

Inspiratie13/09/2018

Zwart markeren we al jaren als een tijdloze trend, maar nu gaan we massaal voor een dierenprintje. En dat blijven we doen, want ook komende herfst is de dierenprint onmisbaar in je garderobe. Met deze zes animal-inspired items zit je zeker goed.

1. Hilma jas – Expresso €179,95
Luipaard is de meest geziene dierenprint, en dat vinden we niet gek. De leopard print geeft iedere outfit een modieuze touch. Zo is deze elegante jas van Expresso allesbehalve saai.
2. Top – The Sting €25,-
Als je nog niet helemaal in herfstsferen bent, zoek dan naar kledingstukken die je zowel met lekker weer als met herfstweer kunt dragen. Deze rode top van The Sting is een mooie middenweg. Draag er een jasje overheen als dat nodig is.
3. Sunglasses – Parfois €12,99
Ook leuk voor nu: een trendy zonnebril. Een klein montuur, wat op dit moment helemaal hot is, en inclusief een fijn dierenprintje. What else?
4. Broek – Zara €39,95
Het is leuk om af te wisselen met printjes. Zo zijn we de luipaardprint gewend in de kleur van het dier zelf, maar nu spotten we ook veel variaties hierop. Van rode dierenprint jurken tot bijvoorbeeld deze blauwe off-shoulder top. Leuk te dragen op een rokje of leather look broek.
5. Sjaaltje – We Fashion €9,99
Touch up! De animal print zit ‘m ook in accessoires. Met dit sjaaltje wind je er geen doekjes om. Draag dit item nonchalant in je haar als ultiem herfstaccessoire.
6. Marc Cain riem – Van den Assem € 139,95
Een simpele outfit boosten? Met deze riem maak je echt een statement en ben je helemaal bij de tijd met een leopard printje.

Kun je niet wachten op de herfst om deze items te dragen? Wacht niet langer, want ook nu draag jij ze al met klasse.

Door

Ander nieuws

Top