Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Autumn accessories you will love

Inspiratie23/09/2018

Modehuizen zijn er al maanden mee bezig – de herfst. Nu dat voor ons ook langzaam dichterbij komt, ontdekken we welke accessoires een must zijn, en welke je beter kunt laten hangen. Laat je inspireren! 

Warme kleuren staan symbool voor de herfst. Het is dan ook niet gek dat we gekozen hebben voor carameltinten, smaragdgroen, en donkerbruin. Accessoires voor in je haar, om je nek of over je schouder. Deze accessoires geven je een warm gevoel.

In je oren
Mooie, budgetvriendelijke oorbellen shoppen is een sport. En in die sport zijn we aardig goed en fanatiek. Bij high street stores heb je mooie exemplaren met een luxe uitstraling. Neem deze donkergroene/gouden oorbellen van Primark bijvoorbeeld. Leuk om naar te kijken, en voor de portemonnee.

Oorbellen groen – Primark €2,-

In je haar
Hoeden, sjaaltjes, haarbanden, glitters, en diademen – niets aan je haar doen is er tegenwoordig niet meer bij. Je past helemaal in het herfstachtige kleurenpalet met de haarband van Sacha, en ook de wollen baret van Mango is een autumn proof item.

Haarband – Sacha €8,99
Wollen baret – Mango €19,99

Om je nek
Minimalistische sieraden maken steeds meer plaats voor aanwezige exemplaren. Ook wel de statement sieraden genoemd. Deze ketting van Promiss geeft je hals binnen no time allure. Meer afwisseling? Knoop dan eens een mooi sjaaltje om je nek.

Ketting – Promiss €14,95
Sjaal – Zara €9,95

Over je schouder
A bag full of secrets? Er past in deze imitatieleren tas van VILA in ieder geval genoeg om de hele herfst mee door te komen. Van je huiswerk en kantoorbenodigdheden tot aan je make-up en flesjes water.

Tas imitatieleer – VILA €59,99

Door

Ander nieuws

Top