Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Autumn nails

Inspiratie24/10/2016

De felgekleurde tinten nagellak hebben we helaas achter ons gelaten maar dat betekent wel dat andere kleuren weer gedragen mogen worden. Voor jou hebben wij onze 4 favorieten op een rijtje gezet.

De felgekleurde tinten nagellak hebben we helaas achter ons gelaten maar dat betekent wel dat andere kleuren weer gedragen mogen worden. Voor jou hebben wij onze 4 favorieten op een rijtje gezet.

Riverside blue
Blauw, de kleur van rust en kalmte. Door een donkere kleur blauw te kiezen is hij niet te speels en past hij perfect bij alle outfits. Wij kozen voor (kleur) van (merk) voor deze herfst.

Bietenrood
Een kleur die meteen je aandacht trekt, deze warme kleur rood. Deze kleur complementeert je herfst garderobe, speciaal met wollen items.

Warm taupe
Volgens Pantone een ‘aangenaam en toegankelijke kleur’. Zorgt voor een mooi rustig kleurenpalet waarbij je alles goed kan combineren met andere natuurtinten.

Chrome nails
Het tegenovergestelde van de vorige kleuren, maar ze zijn te leuk om niet te benoemen. Creëer een million dollar lookmet deze glimmende nagels. En hoewel ze nooit een spiegel kunnen vervangen, zien ze er toch onwijs leuk uit.

Verzorging van je nagels
Wie mooie nagels wil moet natuurlijk ook letten op de verzorging. Begin je verzorgingsroutine met de nail scub Mask van Mavala. Hiermee verwijder je de nagel- en contouren van oneffenheden en wordt de nagelplaat geëgaliseerd. Vervolgens kan je de Biotin Energy Creme van Anny gebruiken voor het voeden van droge en beschadigde nagelriemen en verbetert tegelijkertijd de weerstand van zwakke en broze nagels.

Breng voordat je je nagels gaat lakken eerst een transparante basis laag aan, vervolgens lak je de nagel met nagellak en eindig je weer met een topcoat. Zo blijf je langer plezier hebben van jouw gelakte nagels

Heb je geen zin om zelf je nagels te doen? Bij Le’s Nails & Spa kun je terecht voor het aanbrengen van verschillende soorten nagellak, manicures en spa pedicures. 

Producten       
1. HEMA nagellak brown metall long lasting €2,50
2. Douglas Chanel Le vernis Kleur 536 émeraude €22,50
3. Douglas Biotin energy cream ANNY €14,95
4. Douglas nagelverzorging White pencil trind €6,05
5. Douglas ANNY nagellak Denim on the rocks  €9,95 / 080 nagellak Open My Heart €9.95
6. Ici paris XL Dior Vernis 155 Tra-la-la €23,85 / 403 Palais Royal €23,85

Door

Ander nieuws

Top