Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Avondroutine in slechts een paar minuten

Inspiratie22/04/2017

Maak voor jezelf een routine zodat jouw huid je dankbaar kan zijn. Het goede nieuws: je hoeft écht geen uren bezig te zijn!

Tot laat op stap geweest en écht geen zin om jouw volledige make-up er af te halen? We begrijpen het, maar het is écht slecht voor je huid. Je poriën kunnen verstopt raken en als je je mascara laat zitten, kunnen je wimpers er zelfs van afbreken. Maak voor jezelf een routine zodat jouw huid je dankbaar kan zijn. Het goede nieuws: je hoeft écht geen uren bezig te zijn!

Stap 1: reinigen
Het belangrijkste is dat de make-up van jouw gezicht verwijdert. Je poriën moeten vrij van vuil blijven. Gebruik als eerste stap een wattenschijfje met Garnier micellair water. Op die manier is het grootste deel van je make-up verdwenen in korte tijd. Voor een diepere reiniging gebruik je een gezichtsreiniger in combinatie met water, bijvoorbeeld de Estée Lauder Intesive Hydrating crème.

Toch tijd over? Pak er een roterende gezichtsborstel bij!

Stap 2: verzorgen
Nu je huid helemaal schoon is, verzorg je je gezicht met een voedende crème. De Oils of Life Intensenly Revitalising Sleeping Cream met essentiële oliën van The Body Shop is een zijdezachte vocht inbrengende crème die helpt om de huid te revitaliseren terwijl je slaapt. Heb je een hele droge huid? Ga dan voor de Intensely Revitalising Facial Oil als extra stap.

Stap 3: herstellen
Het herstellen van de huid heb jij deels zelf in de hand! Zorg er voor dat je, in ieder geval een paar dagen per week, op tijd naar bed gaat en voldoende slaap krijgt. In de nacht gaat jouw huid aan de slag om zichzelf te herstellen.

Door

Ander nieuws

Top