Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Avonturen bij het watereiland: The Aftermovie

Events27/02/2018

In de voorjaarsvakantie werd de Stadskamer in Hoog Catharijne getransformeerd tot een zeevaarders paradijs. Vijf dagen lang konden kinderen op een bijzonder avontuur bij het enige echte watereiland in Hoog Catharijne. Dé plek voor families om erop uit te gaan in de voorjaarsvakantie.

Kinderen konden op ontdekkingsreis rondom het watereiland. Met creativiteit, nieuwsgierigheid en spelletjes hadden zij een avontuurlijke middag in Hoog Catharijne.
Bij aankomst in de Stadskamer ontvingen de kinderen een schatkaart met hierop de route voor het avontuur dat ze deze middag aan zouden gaan. De route brecht de kinderen langs verschillende creatieve onderdelen met als doel ze een echte zeeheld te maken. Om de schatkaart compleet te maken, konden ze bij elk onderdeel een stempel verdienen.

De avonturenroute bestond uit de onderstaande programmaonderdelen:

Zeehelden make-over
Krijg een stoere make-over zodat je eruit ziet als een echte zeeheld!
Botenrace
Doe mee met deze unieke botenrace op de horizontale waterval midden in de Stadskamer. Welk bootje komt als eerste over de finish?
Flessenpost
Wanneer je lang op reis bent en geen telefoon of wifi hebt, moet je als avonturier op andere manier contact zoeken met de wereld. Zeevaarders doen dit door middel van zelfgemaakte flessenpost. Knutsel en kleur je eigen fles, laat hem achter in de zee en wie weet win jij wel een bon van Intertoys t.w.v. €50,-.
Vuurtorenproef
Doe mee met de speciale behendigheidsproef bij de opvallende rood-witte vuurtoren. De vuurtorenproef bestaat uit het succesvol afronden van het zenuwslopende spiraalspel. Bij deze proef moet je zo voorzichtig mogelijk bewegen en zo min mogelijk bibberen om te slagen.
Drenkeling redden
Tijd voor de volgende proef: drenkeling redden! Bij een wand met reddingsboeien wordt je getoetst op richtingsgevoel, kracht en behendigheid.

Voor alle kinderen die hebben meegedaan en een gestempelde schatkaart konden laten zien was er natuurlijk een leuk cadeautje!

Locatie: Stadskamer Hoog Catharijne
Datum: woensdag 28 februari t/m zondag 4 maart
Tijd: woensdag t/m zaterdag van 11.00-18.00 uur en zondag van 12.00-18.00 uur.

Ander nieuws

Top