Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Back to School

Inspiratie01/07/2016

Droom jij al over het uithangen van de vlag, wanneer je je welverdiende diploma op zak hebt? Tot die tijd hebben wij de gaafste items voor jou, om je op te vrolijken tijdens de ellenlange wiskunde- en natuurkundelessen!

Zeg nou zelf, het is toch veel leuker om al je boeken een gekleurde kaft te geven, met de leukste stickers en tape erop?

Stickers – Hartjesvorm
“Spread the love”… met deze stickers in de vorm van een hartje! De verschillende patronen maken de stickers helemaal geweldig. Die wil jij toch ook?

Tape
Krijgen jouw schriften een mooi kader van tape? De hele kaft vol plakken geeft ook een mooi effect! Met de verschillende kleuren en patronen kun je de schriften van alle vakken goed uit elkaar houden.

Pen - Palmboom
Waan je nog even op het strand tussen de palmbomen met deze zomerse balpen. Dat maakt schrijven ook meteen een stuk leuker!

Notitieboek – Streep
Aantekeningen, herinneringen, afspraken… Dit notitieboekje is handig om niets meer te vergeten! Moet je niet vergeten je afspraken er ook daadwerkelijk in te schrijven ;-)

Kaftpapier
Studieboeken zien er véél leuker uit in één van deze felle kleuren! Ga jij voor oranje, roze of turquoise?

Rugtas
Ga naar school met de zomer in je bol! Deze exotische bloemen laten je wegdromen naar verre oorden, met witte stranden, palmbomen en kokosnoten… Maar niet in slaap vallen he! ;-)

Potloden
Schrijven is veel leuker met deze hippe potloden. Ga jij voor ruitjes, strepen of sterren?

Liniaal
Meten is weten! Altijd handig om op zak te hebben, zeker tijdens lessen als wiskunde of tekenen!

Etui – Kitten
Bewaar je potloden, gum en puntenslijper allemaal bij elkaar in deze handige etui. De kitten met de grote roze strik maken de etui helemaal onweerstaanbaar… Die wil je toch hebben!

Notitieboek – Bruin
Zet voortaan al je afspraken in één notitieboek. Weet je in één oogopslag wat je nog te doen staat!

Hoewel het nieuwe schooljaar nog even duurt, kun je het best goed voorbereid zijn om na de zomer met de hipste items terug te keren op school. En waar kan dat nou beter dan bij Hoog Catharijne?

Hier vindt je alle “Back to school” artikelen:
Stickers – Hartjesvorm, Hema: €0,75 per stuk
Tape, Hema: €1,- voor 3-pack
Pen, Hema: €0,75
Notitieboek streep, Hema: €5,-
Kaftpapier, Hema: vanaf €1,-
Rugtas, WE: van 29,99 voor €27,-
Potloden, Hema: €1,- voor 5-pack
Liniaal, Hema: €0,75
Etui, Ako: €29,85
Notitieboek bruin, Action, €0,89

Ander nieuws

Top