Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Back to School

Events24/08/2018

Kijk jij al uit naar de eerste schooldag na de zomervakantie? Bereid je nog snel voor met de leukste en nieuwste schoolspullen. Van fijnschrijvers tot aan mooie schriften en agenda’s. Allemaal te vinden in Alexandrium Shopping Center, dus waar wacht je nog op!

Outfit
Heb jij je outfit al klaarliggen? Zoniet, geen probleem. In het Shopping Center kun je terecht voor de meest trendy en modieuze kledingitems. Bij winkels als Coolcat, C&A en de New Yorker loop je geslaagd de winkel uit. Voor coole sneakers ben je bij The Athlete’s Foot, JD Sports en Foot Locker aan het juiste adres. Oh, en vergeet je niet een toffe rugzak aan te schaffen bij Duifhuizen?

Lunch
Naast een dagelijks bezoekje aan de schoolkantine, is een lunchbox natuurlijk ook heel handig. Neem hierin jouw healthy snacks mee voor een drukke schooldag. Je kunt de lunchbox scoren bij de HEMA, waar ook nog isoleerflessen, een lunch koeltas en yoghurtbekers te vinden zijn.
Zien wij jouw binnenkort in het Shopping Center? Geniet nog even van je vakantie en alvast veel shop plezier! Houd ons Facebookpagina in de gaten voor leuke Back to School artikelen.

Ander nieuws

Top