Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Back2Work

Inspiratie04/09/2018

Na een heerlijke zomer vol zon en hopelijk strand, is het tijd om weer aan het werk te gaan! En dat betekent dat je je garderobe weer aan kunt vullen met veel nieuwe items. Óf dat je je zomerse items opnieuw kunt combineren, zodat je de perfecte werklook hebt. Lukt het jou?

Rok and Roll
Wie heeft ooit gezegd dat je alleen maar rokken tot aan de enkels aan kunt naar werk? Met deze variaties kom je ook makkelijk weg! Kies een kort modelletje tijdens de warme nazomer of ga voor de fleurige midirok. Lekker luchtig

Midirok – Vila €39,99
Korte rok – Stradivarius €19,99

Trek de streep
Strepen in broeken, shirts, blouses, sokken en ga zo maar door. Dit najaar ontkom je er weer niet aan, want de strepen-trend zet zich door. Ga dus voor die gestreepte blouse om goed voor de dag te komen tijdens de eerstvolgende vergadering.

Blouse – Costes €39,95

Op je plateau
Het is te warm voor laarzen, op hakken kun je niet lopen en sandalen zijn niet echt geschikt voor naar werk.. wat doe je? Ga voor een schoen in een lichte kleur van een dunne stof, zoals bijvoorbeeld deze gele espadrille! Dat zit je áltijd goed én je blijft zo nog even lekker in de zomerfeeling!

Tip: Koop gelijk een waterafstotende spray bij deze schoenen, want regen vinden ze niet zo fijn.

Espadrilles – Manfield €64,99

Hair care
Helaas kun je die strooien zomerhoed met grote rand niet meenemen naar werk. Ruil hem daarom in voor een stylische haarband zoals dit roze sjaaltje van H&M. Je vindt ze tegenwoordig overal in álle kleuren, dus dan kun je wel even vooruit.

Haarband – H&M €7,99

Sunny side up
Onderweg naar werk wil je jezelf het liefste nog even in zomerse sferen wanen. Daarvoor hou je gewoon (net te lang) je zonnebril op! Dit hippiemodel van Bijou Brigitte helpt je op weg. Find your own rainbow!

Zonnebril – Bijou Brigitte €10,95

Ander nieuws

Top