Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Bagels & Beans geopend in Alexandrium Shopping Center

Nieuws23/10/2019

Op woensdag 23 oktober 2019 is Bagels & Beans geopend in Alexandrium Shopping Center te Rotterdam.

Op woensdag 23 oktober 2019 is Bagels & Beans feestelijk geopend in Alexandrium Shopping Center te Rotterdam. Een nieuwe hotspot waar bezoekers een hapje en drankje kunnen doen tijdens het shoppen. De werknemers van Bagels & Beans stonden vanaf 09.30 uur te flyeren voor hun openingsactie, iedere bezoeker kreeg een gratis koffie of thee.

De sfeer binnen in het restaurant is als een grote familie. Het interieur straalt rust uit en dat samen met al het lekkers zorgt ervoor dat het een fijne omgeving is waar mensen vrienden kunnen ontmoeten, werken en studeren.

Het nieuwe Bagels & Beans restaurant is gevestigd aan het C&A plein bij de ingang aan het Poolsterplein in Alexandrium Shopping Center.

Bagels & Beans heeft een groot aanbod van verschillende soorten bagels. Een speciale bagel is bijvoorbeeld de paddoburger, gemaakt van paddenstoelen en oesterzwammen. Verassend lekker en gezond!

Bagels & Beans Rotterdam Alexandrium Shopping Center
Poolsterstraat 154-156
3067 LX Rotterdam

Over Bagels & Beans

Bagels & Beans is sinds 1996 de vrijplaats voor bagels, koffie en geluk. Een plek waar de waan van de dag plaatsmaakt voor een moment van rust en iets lekkers. Koffie of thee met iets erbij, een belegde bagel, bijvoorbeeld met creamcheese of de vegetarische Paddoburger, of een van de salades, sappen of healthy bites. Vers bereid, klaar terwijl je lacht.

De typische Bagels & Beans-sfeer met nadruk op persoonlijke aandacht en ambachtelijkheid blijkt aan te slaan. Gelukkig maar, het is een bewezen medicijn tegen de gejaagdheid die onze levens tegenwoordig kenmerkt.

Bagels & Beans heeft een eigen app waarin gasten sparen voor leuke en lekkere verrassingen. Je kunt bovendien je eigen tegoed opwaarderen of cadeau doen. Download de enige app die je nodig hebt voor liefde in de AppStore of Google Play Store.

Ander nieuws

Top