Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

BarCraft voor E-Sportsfanaten in de Man Cave

Events01/11/2015

7 november: Houd jij van games en e-sports? Dan weet je vast al dat BlizzCon in de Verenigde Staten eraan komt! Maar als Blizzard-fan hóef je niet naar de andere kant van de oceaan... Op 7 november kun je meegenieten tijdens de BarCraft multi-game in de Man Cave in Hoog Catharijne.

Op de Utrechtse BarCraft - georganiseerd door Duh-Events en de Dutch StarCraft League -  in Utrecht op 7 november kan je genieten van meerdere streams samen met je mede-fans, en ook bekende e-sporters zoals uThermal zijn er bij. Het evenement wordt gehouden in de Man Cave in Hoog Catharijne, waar genoeg hapjes en drankjes aanwezig zijn voor 'n lange avond vol e-sports. En schrik niet van de naam: dames zijn ook meer dan welkom.

En mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn: er zullen ook veel goodies van Blizzard te winnen zijn voor de bezoekers. Dus kijk snel op DSCL.nl/BarCraft voor alle informatie en zorg dat je kaartjes regelt zo lang het kan. Ze kosten slechts €5 en er is maar een beperkte hoeveelheid beschikbaar, dus koop ze ruim van tevoren. Vergeet je ook niet aan te melden op Facebook voor de laatste updates!

BlizzCon, hét hoogtepunt voor alle fans van Blizzard wordt gehouden in Anaheim (VS) op 6 en 7 november. Onderdeel van het evenement zijn de wereldkampioenschappen van Heroes of the Storm, HearthStone en natuurlijk StarCraft.  

Aanvullende informatie:

  • Wanneer: 7 November, 18:30 – 03:00
  • Waar: Man Cave (Utrecht Centraal Station)
  • Prijs: €5,- Verkrijgbaar in de webshop

Programma:

Het volledige programma voor BlizzCon kan gevonden worden op deze pagina. Dit zijn de starttijden van de verschillende game-finales:

  • Heroes of the Storm – 18:15
  • HearthStone – 19:30
  • Legacy of the Void Launch Celebration – 20:00
  • StarCraft II – 21:30

Al deze games worden van begin tot aan het einde uitgezonden, dus er zijn verschillende streams aanwezig waarvan je kan genieten gedurende de avond.

Ander nieuws

Top