Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Baskin-Robbins opent in Hoog Catharijne op 26 april!

Nieuws06/04/2018

Baskin-Robbins opent in Hoog Catharijne op 26 april haar allereerste store in Nederland en geeft een jaar lang gratis ijs aan de eerste 100 klanten op deze feestelijke dag.

Baskin-Robbins, ’s werelds grootste ijsketen, opent haar allereerste vestiging in Nederland op 26 april in Hoog Catharijne. De allereerste opening wordt groots gevierd op 26 april om 12.00 uur met entertainment en give-aways. Zo krijgt elke 31ste klant 31 dagen een heerlijk, gratis ijsje. Als kers op de (ijs)taart krijgen de eerste 100 klanten een jaar lang gratis ijs*. 

Het interieur van de nieuwe store is volgens het nieuwste concept dat wereldwijd doorgevoerd zal worden. Baskin-Robbins geeft hiermee de primeur aan Nederland om het nieuwste ice cream bakery concept uit te rollen. In de Baskin-Robbins stores zal een uitgebreide selectie van het premium ijs aanwezig zijn, zoals de klassieke smaken Pralines ’n Cream, Jamoca® Almond Fudge, Mint Chocolate Chip and Very Berry Strawberry, naast regionale favorieten als Blueberry Panna Cotta en Caramel Honeycomb Candy.

Ander nieuws

Top