Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Beautylovers opgelet: M.A.C is geopend

Events03/05/2017

Op donderdag 4 mei opende M.A.C Cosmetics haar deuren in Hoog Catharijne. Dat wordt 5 en 6 mei gevierd met een tof openingsevent! De opening staat geheel in het teken van The Art of the Lip.

Op 4 mei opende M.A.C Cosmetics haar deuren in Hoog Catharijne. Dat wordt 5 en 6 mei gevierd met een passend openingsevent! De opening staat geheel in het teken van The Art of the Lip.

The Art of the Lip
Lipstick Lovers opgelet! Op 5 en 6 mei krijgen de eerste 125 klanten tijdens het Art of the Lip event bij M.A.C Cosmetics een leuke verrassing. Wees er dus snel bij! Daarnaast zijn er lekkere koekjes en kan je een foto maken die je kan delen met je vriendinnen.

M.A.C Cosmetics
M.A.C Cosmetics is opgericht door twee visagie professionals. De hoge kwaliteit cosmetica was toen nog bedoeld voor make-up artists. Tegenwoordig is het Canadese merk bij zowel make-up artists als consumenten erg gewild. Je vindt er make-up basics zoals foundation en poeders, maar ook felle kleuren oogschaduw en lipsticks. Ga je liever voor een natural look of ben jij niet bang om op te vallen? Alle soorten beautylovers kunnen bij M.A.C terecht.

De M.A.C Cosmetics store vind je in de Vredenburgpassage Zuid, in het nieuwe gedeelte van Hoog Catharijne (aan het Vredenburgplein).

Door

Ander nieuws

Top