Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Beleef het NFF in Hoog Catharijne

Events14/09/2017

Kom naar de NFF Huiskamer in de Stijlkamer en krijg een voorproefje van alles wat het Nederlands Film Festival te bieden heeft!

Kom naar de NFF Huiskamer in de Stijlkamer en krijg een voorproefje van alles wat het Nederlands Film Festival te bieden heeft: films, vlog-workshops, kidsactiviteiten, games & meer.

Programma:

Donderdag 21 september: The Buddy Film Project: 18:00 - 21:00 uur
The Buddy Film Project koppelt gevluchte filmprofessionals aan hun Nederlandse collega’s met als doel hen een relevant netwerk te bieden en hen te begeleiden naar betaald werk. Na een succesvolle crowdfundingcampagne via filmplatform CineCrowd en een bijdrage van het Nederlands Filmfonds is het team van The Buddy Film Project de afgelopen maanden erin geslaagd meer dan 75 filmmakers, acteurs en actrices uit 10 verschillende landen te vinden die gaan meewerken aan de film WELKOM.  
Stichting The Buddy Film Project wil door het veilen van bijzondere items afkomstig van BN’ers via THE BUDDY BAZAAR een deel van de organisatiekosten bekostigen die nodig zijn om de activiteiten van de stichting te kunnen continueren in de aanloop naar de pre-productie van de film. 
Een deel van de items is vanavond te zien in de NFF Huiskamer die gehost zal worden door Jasmine Sendar en Hiske Bongaarts. Ook zal een van de deelnemers van het project aanwezig zijn om zijn/haar verhaal te vertellen. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen over het project, en live mee te bieden op de veilingitems.

Vrijdag  22 september: Films, Games

Zaterdag 23 september: Vlog-workshop 13.00-17.00 uur
Droom je van een YouTube-carrière of ben je nieuwsgierig hoe je jouw vlogs nóg beter maakt? Kom dan op zaterdag 23 september langs in Hoog Catharijne, want de NFF Huiskamer wordt dan verbouwd tot opnamestudio én workshopruimte. De succesvolle vloggers Yvonne Coldeweijer (Life of Yvonne) en Noah Zeeuw (Filmfabriek en Ponkers) leren je daar de fijne kneepjes van het vak en delen tips & tricks. De beste/leukste/gekste vlog zetten we online, en de allerbeste? Die vertonen we als hoofdprijs op het witte doek!

Zondag 24 september: 
Kom zondag 24 samen met al je vriendjes en vriendinnetjes naar de NFF Huiskamer in Hoog Catharijne, want je kan er je eigen Gouden Kalf kleien.
Op 24 september kleien we met zijn allen de allermooiste Gouden Kalveren die er zijn. Natuurlijk maken we ook in de NFF huiskamer een prachtige expositie met jullie kunst! Kom je ook?
LET OP: In de NFF Programmakrant is abusievelijk gecommuniceerd dat er op 26 september óók een knutselmiddag plaatsvindt. Dat is helaas niet het geval. 

Maandag 25 september: Films, Games     

Dinsdag 26 september: Films, Games

Woensdag 27 september: 
Kom op woensdag 27 september samen met al je vriendjes en vriendinnetjes naar de NFF Huiskamer in Hoog Catharijne, want je kan er je eigen Gouden Tegel kleien. Natuurlijk maken we ook in de NFF huiskamer een prachtige expositie met jullie kunst! Kom je ook?
LET OP: In de NFF Programmakrant is abusievelijk gecommuniceerd dat er op 26 september óók een knutselmiddag plaatsvindt. Dat is helaas niet het geval. 

Donderdag 28 september: Onegg en LENGTE VAN LIEFDE 19.30-20.30
Deze ééneiige tweeling bestaat uit toetsenist Marysia en beatjesmaker Ewa. Tezamen maken zij harmonieuze electronica met analoge synthesizers. Het Onegg duo neemt graag het heft in eigen handen. Dat betekent geen laptops, geen draaitafels. Een LIVE setje van Onegg staat garant voor een fijne, maar ook dansbare show.
Onegg en LENGTE VAN LIEFDE
 Naast optredens raakte het duo steeds meer aangetrokken tot het componeren van muziek voor film/theater/radio. In juli 2016 schreef Onegg de soundtrack voor de documentaire DE LENGTE VAN LIEFDE van Anna Peeters. Vorig jaar september is de film in première gegaan. De korte documentaire won eerder op het Nederlands Film Festival de NFF Debuutcompetitie en werd ook nog een aantal keer door omroep Human uitgezonden. Dit was de eerste soundtrack die Onegg heeft gemaakt, daarna volgde onder andere de podcastserie STERK WATER van VPRO Dorst.

De NFF Huiskamer is geopend van 20 september t/m 28 september en is te vinden tussen Gerry Weber en Claudia Strater.

Openingstijden NFF Huiskamer:

Ma: 11.00-18.00 uur

Di/wo/vrij/zat: 10.00-18.00 uur

Do: 10.00-21.00 uur

Zo: 12.00-17.00 uur

https://www.filmfestival.nl/publiek/programma-2017/nff-huiskamer-hoog-catharijne/

Ander nieuws

Top