Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Ben jij klaar voor een unieke Virtual Reality experience?

Nieuws21/06/2017

Lopen over een wolkenkrabber, gooien met vuurballen of over de kop in een achtbaan. Virtual Reality maakt het mogelijk! In de MediaMarkt VR Room kan je elke zaterdag gratis op ontdekkingsreis in de virtuele wereld.

Waan je in een oogwenk in een totaal andere wereld. Elke week valt er weer wat nieuws te beleven op het speciale podium voor MediaMarkt. Een VR playground wordt ingericht en voorzien van de laatste snufjes op VR-gebied.

Virtual Reality voor iedereen
De samenwerking tussen MediaMarkt Hoog Catharijne en The VR Room moet ervoor zorgen dat Virtual Reality toegankelijk is voor iedereen."MediaMarkt Hoog Catharijne biedt ons een fantastisch platform waar wij zoveel mogelijk bezoekers kunnen verrassen met gave Virtual Reality activiteiten. Iedereen moet VR gewoon een keer hebben meegemaakt ", laat The VR Room eigenaar Wouter van den Bijgaart weten.

VR professionals
Ben jij behendig en gefocust? Laat jij je niet snel voor de gek houden? Dan maak jij kans op de plek als dagwinnaar. Elke week wordt er een dagwinnaar bekendgemaakt. Aan het eind van de maand krijgt de top 3 een prijs. Alle belevenissen in de virtuele wereld worden ter plaatse live gestreamd op grote schermen en zijn rechtstreeks via YouTube en Twitch te volgen.

Over The VR Room
The VR Room is de eerste Virtual Reality room van Nederland met als doel VR toegankelijk maken voor iedereen. Jong en oud worden in The VR Room uitgedaagd om een stap in een andere wereld te zetten. De nieuwste VR-technieken zorgen voor leuke en onvergetelijke ervaringen en maken het daarmee een perfect alternatief voor bowlen en lasergamen. Naast diverse VR-ervaringen op de eigen locatie in Utrecht is The VR Room ook in te huren voor bedrijfsuitjes, teambuildingsactiviteiten en evenementen op een locatie naar keuze.

Door

Ander nieuws

Top