Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Best Friends Day

Inspiratie05/06/2019

Er is altijd reden voor een feestje. Zo is Best Friends Day in het leven geroepen om de vriendschap met je beste vriendin te vieren. Jij en je ‘bestie’ zijn onafscheidelijk, maar het blijft een uitdaging om een geschikt cadeau voor elkaar te vinden. Gelukkig weten wij daar raad mee!

Beauty queens
Beautyproducten zijn een schot in de roos. Je beste vriendin maak je bijvoorbeeld blij met een hydraterend serum van Clinique. De gel van dit vooraanstaande merk bezorgt haar een stralende huid. Of wat dacht je van een bruisbal voor in bad? De bruisbal van HEMA is extra leuk door de hartvorm. Ben je er nog niet uit? Denk dan eens aan een giftset. Dit pakket uit de relaxing collection van Rituals bevat verschillende heerlijke producten. Probeer ze samen eens uit.

Moisture surge hydrating supercharged concentrate gel – Clinique €32,-
Bad bruisbal – HEMA €2,-
Pakket relaxing – Rituals €39.50

Friends
Een cadeau met een knipoog: de shortama van H&M. In deze pyjama kan je beste vriendin urenlang haar favoriete afleveringen van de Amerikaanse komedie Friends kijken. De opblaasbare bekerhouder van Hunkemöller is ook een cadeau met een knipoog. Jullie houden het zo samen prima vol in het zwembad. Met een glas limonade óf wijn in iedere hand.

Shortama – H&M €14,99
Opblaasbare bekerhouder – Hunkemöller €14,99

Vriendschapsarmband
We vervangen de vriendenboekjes en vriendschapskettingen van vroeger door een topper van een sieraad. Laat je beste vriendin weten dat ze geliefd is met de loved script armband van Pandora.

Loved script armband – Pandora €79,-

Food party
The Party Edition is hét boek met recepten voor verjaardagen, feestjes én diners met familie en vrienden. Geschreven door niemand minder dan Rens Kroes. Volgens ons staan hier alle ingrediënten in voor een geslaagde Best Friends Day. Aan tafel!

The Party Edition van Rens Kroes – Bruna €20,-

Door

Ander nieuws

Top