Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Bikini trends

Inspiratie22/05/2019

Life is better in a bikini. Want, dat betekent dat je waarschijnlijk op een zonovergoten bestemming bent. Voel het zand tussen je tenen, de zon op je bol en geniet van heerlijk weer in een trendy bikini. Deze bikini’s zijn stuk voor stuk echte eyecatchers en de moeite waard om naar te kijken:

Hoog en droog
Het is je misschien al opgevallen, maar de winkelrekken hangen vol met high waist bikinibroekjes. Zo ook bij Hunkemöller. Topmodel Doutzen Kroes verbindt dit seizoen opnieuw haar gezicht aan de badmodecollectie. De zwarte bikini met stippen bevat een high waist bikinibroekje en valt bij ons in de smaak.

Hoog bikinibroekje Doutzen – Hunkemöller €19,99
Voorgevormde push-up beugel bikinitop – Hunkemöller €34,99

Aan banden leggen
Dan met stip op nummer twee: de bandeaubikini. Als je het over zo’n soort bikini hebt, dan spreek je van alleen een band die fungeert als bikinitop. Dus, geen bandjes in de hals of over de schouder. Maar er zijn ook meer speelse varianten, zoals de gele off shoulder bikini van H&M, waarbij wel gespeeld wordt met de bandeautop. Alleen van de kleur worden we al blij!

Bikinitop – H&M €17,99
Bikinitanga – H&M €12,99

In de knoop
Dé bikinitops van dit seizoen knoop je aan de voorkant, niet aan de achterkant. Dat zorgt voor een leuk effect, zo zie je bij de gekleurde bikini van Livera. Deze bikini is helemaal summer proof. Ook de set van The Sting strik je aan de voorzijde.

Halter beugelbikini – Livera €29,99
Bikinibroekje – Livera €17,99
Shell Triangle Top – The Sting €17,95
Bikinibroekje – The Sting €14,95

Zigzag
Wij zijn absoluut niet vies van een printje, en helemaal niet van de print op de bikini van Primark. Sterker nog, deze print is dit seizoen immens populair. Afgeleid van het bekende Missoni, maar dan in een betaalbaar jasje. Laat de zomer maar komen!

Bikini zigzagprint – Primark €8,-
Bikinibroekje zigzagprint – Primark €5,-

 

Door

Ander nieuws

Top