Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Biologisch eten bij The Barn

Nieuws14/08/2017

Maandag 14 augustus is het innovatieve Fast Food takeaway concept 'The Barn' geopend in de Stadskamer van Hoog Catharijne.  Biologisch restaurant The Barn is een plek waar men gezond, duurzaam en betaalbaar kan dineren.

Het innovatieve Fast Food takeaway concept op basis van biologische gerechten opende vorig jaar haar eerste vestiging in het kantorengebied van de Zuidas in Amterdam. Een groot succes. The Barn werd genomineerd voor de Horecava Innovation Award 2017, de prijs voor de beste innovatie in de Nederlandse foodservice branche. Het biologische restaurant legt de focus op eten en drinken ´on the go´.

(H)eerlijk gerechten
Van burgers, sandwiches en salades tot yoghurt met granola. Bij The Barn kan je terecht voor een gezond ontbijt, lunch én diner. Er wordt uitsluitend gewerkt met biologische producten van biologische boeren van over de hele wereld. Zo spelen zij ook graag in op de seizoenen met verse producten uit de verschillende jaargetijden. Hierdoor wisselen of verdwijnen gerechten regelmatig van de kaart. Met het (h)eerlijke eten, zonder toevoegingen, willen zij iedereen laten ervaren hoe lekker gezond eten kan smaken.

Toekomst van The Barn
De formule, opgericht door Roel Bloemen en Joost Leendertse, hebben ambitieuze plannen. Zo streven ze in Nederland naar 25 tot 30 vestigingen binnen tien jaar. Er zouden ook plannen zijn voor vestigingen in Den Haag en Rotterdam.

Door

Ander nieuws

Top