Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Blaze en de Monsterwielen STEM Experience

Events09/02/2018

Ontdek alles over Science, Technology, Engineering en Mathematics tijdens de Blaze en de Monsterwielen STEM Experience in de voorjaarsvakantie!

Blaze is een serie dat gaat over een jongen genaamd AJ en zijn super monstertruck genaamd Blaze. Samen beleven ze allerlei avonturen in hun woonplaats Axle City. Met behulp van vriendjes en hun wetenschappelijke kennis, vecht het dynamische duo dagelijks tegen hun aartsvijand Crusher en zijn gemene hulpjes.

Kom jij naar de Blaze en de Monsterwielen STEM Experience? Hieronder een overzicht van alle leuke activiteiten op zaterdag 24 en zondag 25 februari in Alexandrium Shopping Center Rotterdam. Zaterdag 24 februari van 10.00-18.00 uur en zondag 25 februari van 12.00-17.00 uur.

Science
Het is een wonder...Echte Blaze fans maken hun eigen Blaze kunstwerk in de Verfcentrifuge!
Door al draaiend verschillende kleuren verf toe te voegen ontstaat er een geweldige kleurmenging. Its the magic of Science!
Locatie: Plein bij Parfois

Technology
In deze Blaze Garage draait het om snelheid en vooral BLAZE Kennis! Herken jij alle Blaze Monstertrucks aan de vorm? Plak ze op de juiste plaats en win de Blaze Challenge! Twee deelnemers moeten via het parcours zo snel als mogelijk de Monstertrucks op de juiste plek ‘plakken’ de snelste wint!
Locatie: Plein bij HEMA

Engineering
Wat is de werking van wind? Neem plaats in de speciale Blaze wervelwind cabine en probeer zo veel als mogelijk Blaze ballen te scoren. De Blaze Wervelwind cabine is een ware happening voor jong en oud.
Locatie: Plein bij C&A

Mathematics
Hoeveel lucht heb je nodig om een ballon te laten knallen? Dit gaan we uitvinden met de Blaze Air Challenge! Twee deelnemers pompen zo hard als mogelijk....Wie zijn ballon knalt er als eerst?
Locatie: Plein bij JD Sports

Ander nieuws

Top