Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Blue Monday

Inspiratie18/01/2016

De 3e maandag in januari staat bekend als Blue Monday. Wij geven je graag wat inspiratie om deze dag goed door te komen.

Blue Monday; zogenaamd de meest depressieve dag van het jaar. Goede voornemens zijn nog niet gelukt en de zomer en vakanties lijken nog ver weg. Maar met deze tips kom je de dag toch nog rooskleurig door.

In de top 3 van goede voornemens staat het starten met sporten. Wat is een betere motivatie om hiermee te beginnen dan met een gloednieuwe outfit? Deze top met de tekst “Start Now” van H&M geeft je die extra boost om te beginnen. Combineer de top met een broek (ook H&M) met vrolijke kleuren en je bent klaar om te gaan!

Fijne muziek vrolijkt de mens op, en dan zeker de heerlijke foute muziek van “Het Foute Uur” van Q-music. De CD met de Top 500 van het Foute Uur is te koop bij Media Markt. Zet deze 500 nummers lekker hard op repeat en wordt helemaal happy van de liedjes van o.a. Abba, Aqua, 2 Unlimited en de Backstreet Boys.

Op een dag als vandaag moet je jezelf gewoon lekker verwennen. Lippenbalsem Rosebud The original Salve van Smith’s is vochtregulerend en heeft een verzorgend effect welke goed is tijdens de koude dagen. Een lekker luchtje hoort ook bij verwennen. Daisy Dream van Marc Jacobs is bij Parfumerie Douglas verkrijgbaar in een pakket met Bodylotion en Showergel. Door de frisse voorjaarsgeur lijkt het alsof het al lente is.

Van de Snoopy sokken met alle dagen van de week van C&A met daarop leuke teksten (Wahooo! Wednesday, Weekend plans Thursday of Happy Party Saturday) wordt je vanzelf blij! Doe net alsof de maandag er niet is en trek alvast de sokken voor het weekend aan. 

Voor de innerlijke mens loop je langs bij Tamminga & Verweij Banketbakkerij. Hier vind je verschillende soorten gebakjes, bonbons, chocola of cup-cakes. Deze leuke cup-cakes komen uit een pak van 9 stuks.

Happy Blue Monday!

Product informatie:

* Sporttop zwart met tekst - H&M € 14,99
* Sportlegging - H&M € 19,99
* CD Top 500 van het Foute Uur - Media Markt € 14,99
* Lippenbalsem Rosebud - Douglas € 9,95
* Set Daisy Dream by Marc Jacobs - € 65,-
* Sokken met Snoopy opdruk - C&A - € 5,-
* Cup-Cakes - Tamminga & Verweij Banketbakkerij € 12,95

Ander nieuws

Top