Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Blue Monday. Tips om de meest deprimerende dag door te komen!

Inspiratie15/01/2018

Heb jij last van Monday blues? Oeps! Dan is vandaag geen feestje voor jou. Het is namelijk Blue Monday! Met deze producten hopen we de meest deprimerende dag van het jaar voor jou leuker te maken. 

Chocolate is the answer, who cares what the question is
Chocolade is het antwoord op alles, toch? Er zit dus maar één ding op: jezelf verwennen met een heerlijke box chocolaatjes van Leonidas. Bij deze chocolaterie vind je de lekkerste chocolade en zeg nou zelf – dat maakt Blue Monday meteen een stuk dragelijker. Ook collega’s met een Blue Monday dip? Neem de Leonidas giftbox bonbons dan mee naar kantoor.

Giftbox bonbons – Leonidas €10,50

Hul jezelf in comfortabele kleding
Voel je je neerslachtig? Dan kruip je het liefst lekker onder de dekens, maar roept de plicht? Met een comfortabele look creëer je toch een beetje datzelfde effect. Draag een trui om in weg te kruipen en een oversized boyfriend jeans voor de ideale Blue Monday look.

Trui – Mango €39,99
Jeans – CoolCat €20,-

Zzzz..
Is er een einde gekomen aan je werkdag? Chill mode on. Plof lekker met een Hunkemöller onesie en een boek op de bank en laat de Monday blues achter je. Je humeur wordt ook gelijk beter wanneer je luistert naar jouw favoriete cd op deze flitsende roze portable cd-speler.

Onesie – Hunkemöller €39,99
Radio – Kijkshop €49,99

Heeft Blue Monday je bergen met energie gekost óf ben je stiekem nog moe van het weekend? Ga dan eens op tijd naar bed. Met het HEMA slaapmasker slaap je als een roosje.

Tip: verschoon je bed voor een nog betere nachtrust. Hoe fijn is het om in een fris bed te stappen na een lange, vermoeiende dag? Primark voorziet je van een nieuw dekbedovertrek van Saffron Barker voor €19. Sweet dreams!

Slaapmasker – HEMA €2,-
Dekbedovertrek – Primark €19,-

Door

Ander nieuws

Top