Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Bohemian Breeze

Inspiratie06/07/2018

Voel de wind door je haren wapperen, zet je blote voeten in het zand en geniet van een prachtige zonsondergang. Dat is het gevoel wat de bohemian breeze trend ons geeft. We hebben het over zandkleuren, luchtige stoffen en een dromerige ambiance. Can you dream it? 

Luchtige jurken
Jurken die je het ultieme gevoel van vrijheid geven? Dat lukt wel met een bohemian dress. Deze jurken staan bekend om hun soepele, luchtige stoffen en om de manier waarop ze om je lichaam dansen. Van een elegante kaki jurk van Expresso tot een los vallende jurk van Stradivarius.
 
Jurk – Expresso €129,95
Lange jurk – Stradivarius €39,99

Playsuit lovers, eat your heart out. Deze off-shoulder jumpsuit van Vero Moda maakt van jou een bohemian goddess.
 
Playsuit – Vero Moda €29,99
 
Dromerig wit
We mogen het officieel geen kleur noemen, maar we doen het lekker toch. We hebben het over wit, en laat dit nou net de perfecte kleur zijn voor die luchtige look. Met dit topje van Vila flaneer je op je aller puurst over het strand.
 
Kanten top – Vila €34,99
 
Op wolkjes lopen
Bij al die knappe jurken mag het juiste schoeisel niet ontbreken. Hier gaan we voor een geweven sleehak, die luchtig aandoet door het gebruik van see-through materiaal en doorgaat voor een beachy shoe.
 
Metallic flatform sleehak – Stradivarius €35,99
 
Een zee aan kralen
De naam bohemian breeze zegt het al. Deze trend is een mix van boho en beachy. Deze zee aan kralen van Bijou Brigitte is de perfecte finishing touch voor om je pols. We love shells!
 
Elegant shells armband – Bijou Brigitte €7,95
 
Haal de bohemian breeze goddess in jezelf naar boven en shop jouw favorieten bij Hoog Catharijne!

Door

Ander nieuws

Top