Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Bontjassen alert

EVÉNEMENTS30/10/2018

Het wordt dit najaar een bont geheel. En nee, dan hebben we het niet over echte bontjassen, maar over die heerlijke faux fur jassen, waarmee je jezelf helemaal inpakt. Heb je er nog geen in bezit? Zoek dan niet verder! Wij hebben de leukste bontjassen voor je op een rij gezet.

1. Damesjas rood – Vila €94,99
Deze heerlijke bontjas staat iedere vrouw fantastisch vanwege de lengte tot op de knie. Bovendien is er niets fijner dan een lange jas tijdens de koude dagen. En de kleur ‘winetasting’ zit vast als gegoten?
2. Fake fur jas – CoolCat €59,99
Wil je iets unieks? Dan shop je je favoriete bontjas bij CoolCat. Dit korte model is te leuk voor woorden dankzij de leopard print.
3. Imitatie bontjas – Mango €89,99
Heb je de trends op de voet gevolgd, dan weet je dat bruin dé trendkleur is. Een bruine variant van de bontjas is dus een must dit seizoen. Combineer ‘m met een maxi-dress en stoere western boots of gewoon met een toffe spijkerbroek en gympen.
4. Jas – WE €99,99
Heb jij vaak last van een dip als het kouder wordt? Kietel jezelf dan met deze jas van WE. Hier kun je je lekker in verstoppen.
5. Jas faux fur – Miss Etam €99,99
Ook vrouwen met een maatje meer stralen in een faux fur jas. Daar zorgt Miss Etam wel voor. Dit donkere model is verkrijgbaar vanaf maat 46.
6. Jas van imitatiebont – H&M €99,-
De bruine jas van H&M komt zo van de catwalk. De succesformule dit najaar? Een lange jas met double breasted knopen én in de kleur bruin. Deze jas laat je toch niet hangen?

Door

Ander nieuws

Top