Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Bye skinny jeans, hello wide-leg trousers

Inspiratie14/03/2018

We hebben lang genoten van de skinny jeans, maar nu hangen we ze toch echt even aan de wilgen. We verruilen de skinny jeans voor wide-leg trousers en dat vinden wij stiekem helemaal niet erg. Een goede wide-leg broek staat namelijk altijd sophisticated.

Een mooie wide-leg pants shop je bij:
1. WE Woman. Deze joggingbroek met stroken is een ‘altijd goed broek’. Dit lenteseizoen gaat deze broek het straatbeeld weer sieren, aangezien de sporty trend ook terug te zien was op de catwalk. Combineer dit sportieve exemplaar met een paar witte sneakers of ga voor hakken om contrast te creëren.
Sporty pinstripe broek – WE €44,99
2. Zara. Er is altijd een overtreffende trap, ook op het gebied van wide-leg trousers. Als je naar de zwarte wijde broek van H&M kijkt, weet je wat we bedoelen. Deze wijde broek doet haar naam eer aan. Wijd, wijder, wijdst.
Palazzo broek – Zara €39.95
3. Claudia Sträter. Deze jersey pantalon van Sträter springt meteen in het oog. De grafische print is stijlvol en ook de kleuren staan menig vrouw geweldig. Waar combineer jij deze pantalon mee?
Jersey pantalon – Claudia Sträter €149,95

Combineer bovenstaande wide-leg trousers met:
1. Een T-shirt. Een T-shirt is een fijn item om in de kast te hebben hangen. Je kunt het T-shirt namelijk het gehele jaar doordragen. In de zomer draag je ‘m op een wide-leg pants, in de winter combineer je het T-shirt met een warm vest of een biker jacket. Deze rebelse variant van Vero Moda is perfect te dragen bij alle bovenstaande broeken.
Rebel T-shirt – Vero Moda €24,99
2. Opvallende oorbellen. Laten we eerlijk zijn, een look is pas af met de juiste accessoires. Deze prachtige blauwe oorbellen van Stradivarius zijn het beetje kleur wat deze look nog mist.
Oorbellen – Stradivarius €9,95
3. Mooi schoeisel. De grote vraag luidt: ‘sneakers of pumps’? Deze look leent zich namelijk voor beiden perfect. Overdag gaan we voor zwarte sneakers van Manfield en ’s avonds switchen we naar pumps van Sacha.
Sneakers – Manfield €89,99
Sling back pump – Sacha €79,99

Door

Ander nieuws

Top