Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Cadeaus voor hem!

Inspiratie11/12/2017

Is je man of vriend lief geweest het afgelopen jaar? Dan verdient hij een aantal toffe kerstcadeaus onder de boom. Buig jij je dit jaar weer over de vraag: ‘wat ga ik hem deze kerst geven?’. Wij helpen je op weg met zeven perfecte cadeaus voor hem. 

Om door een ringetje te halen
Laat je man of vriend stijlvol voor de dag komen tijdens Tweede Kerstdag of New Years Eve en verwen hem met een nieuwe look - speciaal voor de feestdagen. In deze periode van het jaar mag ook de man zich uitleven op het gebied van mode. Zo maakt hij met een warmrode velvet blazer van We Fashion de blits. Een cadeau waar hij meteen plezier van heeft.

Blazer – We Fashion €99,99

Ook accessoires maken de man. Is het familietraditie om je tijdens deze dagen netjes te kleden? Een vlinderdas en pochet zijn leuke en betaalbare kerstcadeaus om te geven. Hier heeft hij niet alleen nu profijt van, maar ook tijdens een ander feestje of chique diner. De zijden pochet hoort in de borstzak van zijn colbert, maar kan door de hipster mannen van nu ook op andere manieren gedragen worden.

Vlinderdas – Zara €15,99
Zijden pochet – Zara €9,95

Kerstcadeau waar hij mee wegloopt
Maak je jouw vriend of man blij met een paar schoenen? Om in de kerstsferen te blijven kozen we voor een lakleren veterschoen van Manfield. Deze schoen is draagbaar onder een pak, op kantoor of tijdens een andere feestelijke gelegenheid. Smelt jij al weg bij het idee van jouw man in pak?

Veterschoen – Manfield €89,99

Voor de tech-man
Ben jij gezegend met de fitste man van Nederland? Of houd jouw vriend van snufjes? Bij de Media Markt zit je goed voor een high tech kerstcadeau. Met de fitbit charge verwen je hem niet alleen met een horloge, maar ook met een hartslagmeter. Ideaal voor mannen die graag gezond en sportief door het leven gaan.

Fitbit charge – Media Markt €149,-

Cadeaus met een knipoog
Wordt jouw man binnenkort vader of is hij al papa? The Dad is een nieuw opvoedboek met een knipoog en zagen we bij veel Bekende Nederlanders voorbijkomen. Niet alleen leuk om te lezen voor daddy’s (to be), maar dit boek fungeert tevens perfect als coffee table book.

Opvoedboek The Dad – Sissyboy €24,50

De kersttrui – wie kent ‘m niet? Onder de boom werkt deze topper altijd goed. De gezellige sfeer komt meteen los. Toch gaan we bij een kersttrui niet altijd voor de meest belachelijke variant. Bij Jack en Jones bijvoorbeeld – daar shopten we een trui, waarvan het zweet hem niet meteen uitbreekt.

Merry Christmas!

Kersttrui – Jack en Jones €29,99

Door

Ander nieuws

Top