Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Cadeautips voor Vaderdag

Inspiratie13/06/2018

Is jouw vader jouw rots in de branding, en wil je hem op Vaderdag extra bedanken? Naast die dikke knuffel wil je hem natuurlijk ook een cadeautje geven, wat met liefde is uitgezocht. Wij selecteerden zes cadeaus voor de ‘cool dads’.

Klinkt als muziek in de oren
Gaat jouw vader fluitend door het leven en is hij dol op goede muziek, dan is de Sony SRS-XB10 speaker een geweldig cadeau. Je neemt de draadloze box overal mee naartoe. De speaker is waterbestending, dus ook aan het zwembad of tijdens een regenbuitje geniet je vader van z’n favoriete band of zanger.

Sony SRS-XB10 – Mediamarkt €44,99

Like a champion
Hij is kampioen in vader zijn, in flauwe grapjes maken of in sport. En dat bevestigt dit cadeau. Met een Champion T-shirt van Men at Work voelt hij zich niet alleen een kampioen, maar straalt hij dat ook uit. En bijkomend voordeel: je vader is hiermee een van de hipste vaders die we kennen. Leuk te dragen met de futura true cap van Nike en een mooi horloge.

Champion T-shirt – Men at Work €44,99
Futura true cap – The Athletes Foot €19,99
Citizen horloge – Siebel Juweliers €126,65

Daar moet op gedronken worden
Cadeaus horen bij Vaderdag, maar maak je je vader niet net zo blij met quality time? Drink samen met je vader een glaasje bubbels om jullie band te vieren. Verras hem daarnaast met wat zelfgemaakte hapjes en maak er een gezellige middag van.

Giftpack Moët Chandon – Gall & Gall €44,99

Forever young
Heeft je vader moeite met ouder worden? Geef dan een cadeautje met een knipoog. De Samurai Anti Age crême is verrijkt met Japanse Shiso voor bescherming van zijn huid en antiverouderingseigenschappen. Sorry pap! ;)

Samurai anti age – Rituals €29,50

Door

Ander nieuws

Top