Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Cadeautips voor Vaderdag!

Inspiratie12/06/2019

Voor wijze raad ga je naar hem. Voor een dikke knuffel ook. Jouw vader is stiekem altijd die superheld van vroeger gebleven. Op Vaderdag zetten we de liefste papa’s van de wereld in het zonnetje. Met deze cadeaus bezorg jij jouw vader een onvergetelijke dag. 

Jouw vader is een winnaar
En winnaars krijgen een medaille. Zo gezegd, zo gedaan. De chocolade ‘super dad’ medaille van Jamin ontvangt hij met trots. Misschien heb je geluk en deelt hij zijn prijs met jou. Maar er is natuurlijk altijd een overtreffende trap. Kijk maar naar de flacon van eau de parfum Invictus Legend van Paco Rabanne. Deze heerlijke geur hoort in de badkamer van een winnaar thuis.

Chocolade medaille – Jamin €3,-
Parfum Paco Rabanne – Douglas €69,03

Voor altijd jong
Voor de hippe vader selecteerden we een aantal items die hem jong houden. Zo herbeleeft hij zijn sportieve jeugd in een BALR. t-shirt en steelt hij de show met een pilotenbril van Primark.

Black label T-shirt – BALR. €150,-
Pilotenbril – Primark €3,-

Voor de vader die van gadgets houdt
GOOGLE NEST Home is een gadget met spraakherkenning. Je vader stelt al zijn vragen aan de gadget en krijgt informatie over het weer, locaties, sportuitslagen, boodschappen en meer. Of de gadget ook huishoudelijke taken overneemt? Helaas pindakaas! ☺

GOOGLE NEST Home – Media Markt €54,99

De boekenwurm
Een goed boek voor mannen: de terugkeer van Wim Kieft. Wim Kieft maakte furore als profvoetballer, maar gleed daarna af. De terugkeer geeft weer hoe het nu met hem gaat. Een boek over hoop, herstel en herinneringen.

De terugkeer – AKO €21,99

Twijfel je of er een geschikt cadeau voor jouw vader tussen zit? Met iets lekkers scoor je altijd! Kom eens langs bij Dunkin Donuts en kies een heerlijke donut met chocolade, vanille of aardbeien vulling!

Donut - Dunkin Donuts € varieert

Door

Ander nieuws

Top