Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Cadeautips voor een huwelijksfeest

Inspiratie04/07/2018

Je voelt de wedding vibes jouw kant op komen. Niet omdat je zelf gaat trouwen, maar omdat je deze zomer uitgenodigd bent voor een aantal bruiloften. Dankzij deze cadeautips kom jij niet met lege handen op het huwelijksfeest.

Cadeautip 1: Team bride
Gaat je beste vriendin trouwen? Dan zit je natuurlijk in #teambride. En daar mag ze ook na de bruiloft aan herinnerd worden. Dit slaap T-shirt van Primark zorgt ervoor dat ze nog lang kan nagenieten van haar dag als bruid.

Team bride slaap shirt – Primark €5,-

Cadeautip 2: Speech, speech, speech
Deze twee Swarovski ‘Toasting Flutes’ zijn bij uitstek geschikt om samen te proosten op de toekomst van het bruidspaar. De Swarovski kristallen geven de glazen een extra glamour gehalte.

Crystalline toasting flutes – Swarovski €299,-

Cadeautip 3: Cadeaus met een boodschap
Het gaat om het gebaar. En dat is vaak echt zo. Een cadeau met een boodschap is bijzonder, uniek en met emotionele waarde. Wil jij een vriendin echt verrassen? Schrijf dan een persoonlijk verhaal, in bijvoorbeeld de ‘flessenpost’ van HEMA.

Flessenpost – HEMA €2,50

Ook cadeaus met een foto van het bruidspaar of een mooie tekst doen het altijd goed. Laat bijvoorbeeld een hartjeskussen bedrukken met de namen van het bruidspaar. Bij Primera kun je daarnaast ook kiezen uit mokken, dienbladen en gepersonaliseerde chocolade.

Kussen hart – Primera €18,95

Cadeautip 4: Bucketlist
Ze zijn officieel man en vrouw en jij geeft ze het bucketlist boek voor koppels. Hierin kunnen ze nog 250 bucketlist dingen opschrijven, want je kunt beter spijt hebben van de dingen die je wel hebt gedaan, dan van de dingen die je niet hebt gedaan.

Bucketlistboek – Bruna €12,50

Cadeautip 5: Honeymoon
Geef eens een cadeau voor tijdens de huwelijksreis. Zo shop je voor je vriendin een ‘lover’ badpak bij The Sting. Als dat niet toepasselijk is…

High leg swimsuit – The Sting €29,95

Door

Ander nieuws

Top