Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Cadeautips voor een huwelijksfeest

Inspiratie11/07/2018

Maak de fairytale wedding van een vriendin compleet met een uniek cadeau. Wij selecteerden zes cadeaus die geschikt zijn voor een huwelijksfeest én ook nog eens hartstikke leuk zijn. Bye envelopes, hello pretty gifts!

Van Miss naar Mrs.
Hij stal haar hart, zij zijn achternaam. Vanaf nu is het niet meer Miss maar Mrs. en dat benadrukken we extra met een zijdezachte kimono van Hunkemöller. Voor meer bridal lingerie zit je bij Hunkemöller goed.

Kimono satin bridal – Hunkemöller €39,99

Liefdevol thuiskomen
Wie zegt dat je het cadeau moet geven op het feest zelf? Hoe leuk is het om het kersverse bruidspaar te verrassen met een liefdevolle thuiskomt vol slingers en ballonnen. Zo stappen ze van het ene feestgedruis in het andere. De opblaasletters ‘liefde’ van Blokker geeft hun liefdesnestje een extra dimensie.

Opblaasletters – Blokker €15,95

Uitzet met een gouden randje
Vroeger was het traditie om de bruid en bruidegom te helpen bij het verzamelen van hun uitzet. Tegenwoordig wonen veel stellen al samen voordat ze in het huwelijksbootje stappen. Toch behoren unieke items zoals cakevorkjes in goud tot de categorie ‘geslaagde cadeaus’.

Cakevork eenhoorn – Sissy-Boy €11,99

Making memories
Leg mooie momenten vast op je smartphone en print de foto’s vervolgens uit op je eigen mini-printer. Leuk om de gasten van de bruiloft een blijvende herinnering mee te geven, maar ook voor de mooie herinneringen die het bruidspaar later nog gaat maken.

Polaroid zip – Media Markt €149,-

Honeymoon
Geef eens een cadeau voor tijdens de huwelijksreis. Zo shop je voor je vriendin een ‘lover’ badpak bij The Sting. Als dat niet toepasselijk is…

High leg swimsuit – The Sting €29,95

Door

Ander nieuws

Top