Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Castings Elite Model Look - 26 & 27 mei

Events03/05/2018

Voor iedereen die droomt van een modellencarrière is er goed nieuws; de inschrijving voor Elite Model Look 2018 is gestart! Kom op 26 of 27 mei naar Hoog Catharijne in Utrecht voor de allereerste castingdagen.

Elk jaar geeft Elite Model Look duizenden jongens en meisjes tussen de 14 en 22 jaar de kans om hun droom werkelijkheid te laten worden.  Zij kunnen in de voetsporen treden van topmodellen zoals Gisele Bündchen, Constance Jablonski, Alessandra Ambrosio, Cindy Crawford en de Nederlandse Yfke Sturm, Lara Stone, Frederique van der Wal en Yasmin Wijnaldum. Zij zijn allemaal ontdekt tijdens de grootste, internationale modellenzoektocht ter wereld: Elite Model Look. Dit jaar vindt de 35e editie plaats.

De Castingdagen
Het Elite Model Look team reist ook dit jaar door Nederland op zoek naar nieuw talent. De eerste castingdagen vinden plaats in Hoog Catharijne, Utrecht. Het Elite Model Look team biedt jongens en meisjes de kans om mee te doen aan de gerenommeerde Elite Model Look en deel uit te maken van 's werelds meest prestigieuze agentschap. Nochtli Peralta Alvarez presenteert de castingdagen en zal de kandidaten op de catwalk verwelkomen. De castingdagen zijn op de volgende data:
26 mei 13.00 – 17.00 Hoog Catharijne, Utrecht
27 mei 13.00 – 17.00 Hoog Catharijne, Utrecht

Kandidaten kunnen voorafgaand, zowel op zaterdag als op zondag om 10.30 uur en om 11.30 uur meedoen aan een catwalktraining.

Deelname
Tijdens de castingdagen worden de kandidaten volledig ondergedompeld in de wereld van Fashion & Beauty. De modellen in spé worden in stijl verwelkomd door een professioneel Elite team voordat ze zich presenteren aan de Elite Model Look jury, bestaande uit gastjurylid Fred van Leer, Nodar Beghiyl, director Elite Model Look Nederland, Suzanne Pots en Mauro da Silva, directors Elite Amsterdam. De volgende voorwaarden voor deelname gelden:
- Deelname is mogelijk voor jongens en meisjes van 14 – 22 jaar.
- Jongens dienen minimaal 1.83 m te zijn en meisjes minimaal 1.72 m.

Inschrijven voor de castingdagen kan via www.elitemodellook.nl. Aanmelden voor de catwalktraining kan via rsvp@elitemodellooknederland.nl.

Elite Model Look
De halve finale vindt plaats in de gloednieuwe showroom van Jaguar en Land Rover dealer Kimman in Amsterdam en in de Goldwell Academie. Hier krijgen de finalisten trainingen, workshops, fotoshoots en advies van professionals uit de wereld van fashion, beauty en gezondheid. De nationale finale vindt in november plaats in Amsterdam. Naast een contract bij Elite Model Management Amsterdam krijgt de winnaar een plaats in de grote, internationale finale, waar talenten uit maar liefst 40 landen zich aan het wereldwijde Elite netwerk presenteren, en kans maken op een Internationaal contract bij Elite World ter waarde van €150.000,-.
Inschrijven voor de castingdagen kan via www.elitemodellook.nl.  Voor de laatste updates, tips en nieuwtjes kan je ook terecht op

www.facebook.com/EliteModelLookNederland

https://twitter.com/emlnederland

https://www.instagram.com/EML_nederland/

www.youtube.com/EliteNederland.

Casting Elite Model Look

Wanneer?

26 & 27 mei 2018

Waar?

Stadskamer Hoog Catharijne

Voor wie?

Tieners

Partner(s)

Ander nieuws

Top