Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Collectie KENZO bij H&M Hoog Catharijne (vanaf 3 nov. verkrijgbaar)

Nieuws28/10/2016

Vanaf aanstaande donderdag 3 november kan je in Hoog Catharijne terecht voor de exclusieve KENZO x H&M collectie!

KENZO is een luxe merk uit Parijs dat de ingetogen Franse chic negeert en inzet op een caleidoscopische jungle met een internationale vibe. Opvallen en een onconventioneel gebruik van motieven en texturen gaan ze niet uit de weg. De creative directors van KENZO, Carol Lim and Humberto Leon, haken aan bij de internationale jeugdcultuur en ontwerpen kleding met een universele, allesomvattende visie zonder regels. 

De unieke collectie is een ode aan het verleden, het heden en de toekomst. De modellen en silhouetten zijn modern en origineel. Veel van de stukken zijn binnenstebuiten te dragen, een typisch kenmerk van KENZO, en van hoogstaande, ambachtelijke kwaliteit. "We wilden echte collector's items maken", zegt Carol. "Stukken die eindeloos meegaan." Er is een mooie balans tussen street style en gewaagde, originele stukken, zoals jurken met linten, kimono's en jacks van imitatiebont in neonkleuren.

De KENZO x H&M collectie voor heren en dames plus accessoires is vanaf 3 november wereldwijd verkrijgbaar in 250 H&M winkels en online.

Ander nieuws

Top