Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Comfort is key!

Inspiratie29/10/2019

We grijpen alle mogelijkheden aan om de winter zo comfortabel mogelijk te maken. Denk aan: dekens van het meest zachte materiaal, dikke truien en de grootste sjaals die we kunnen vinden. Of aan deze andere ‘comfort is key’ items:

 1. Pyjama velours – Hunkemöller €27,99
  Met deze trui in je bezit smacht je haast naar de kou. Als het koud is, heb je namelijk een goede reden om je te hullen in deze pyjama van velours. De zachtste stof die je ooit hebt gevoeld. Nog meer goed nieuws: deze set is niet compleet zonder idem velours broek.

 2. Strawberry bath bomb – The Body Shop €2,-
  Verwennerij voor in bad: een bruisbal, of in dit geval bruisschijfjes. Deze zoetige bruiselementen toveren jouw bad om tot een roze hemel. Wij weten waar we jou deze winter kunnen vinden.

 3. Plaid gebreid naturel – HEMA €25,-
  Een etentje met vriendinnen of een date met je bank? Oeps, die keus is snel gemaakt. Jij vermaakt je tijdens koude avonden met een kop thee, een goed boek en een warm, gebreid plaid.

 4. Beige suède pantoffels – vanHaren €39,99
  Net zo allergisch voor kouden voeten als wij? De beige pantoffels van vanHaren houden ze lekker warm. En het lijkt net of je op wolkjes loopt. Is dat comfortabel genoeg?

 5. Pyjamabroek luipaard – H&M €9,99
  Met deze pyjamabroek houd je een winterdepressie buiten de deur. De broek is comfortabel, oversized, maar toch hip.

 6. Yogi tea detox – Holland & Barrett €3,59
  Jouw waterkoker draait dit seizoen overuren. Schenk jezelf eens een lekker kopje yogi tea in. Deze thee schijnt, dankzij een mix van ingrediënten als kruiden en kaneel, het lichaam te reinigen.

 7. Gloves - New Yorker €5,99
  Mocht je toch naar buiten gaan, zorg dan voor goede (en mooie) handschoenen. Zoals deze chique ‘gloves’ van New Yorker.

Door

Ander nieuws

Top