Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Coming Soon!

Nieuws21/02/2017

Hoog Catharijne verwelkomt een collectie sterke Nederlandse merken. Alle winkels openen in het herontwikkelde winkelcentrum.

Hoog Catharijne verwelkomt een collectie sterke Nederlandse merken. Rituals, Steps, Sissy Boy, WE, Sacha, Manfield, Claudia Sträter, Men At Work en Jeans Centre, maar ook bekende internationale spelers: Bershka, Zara Home, Zara Man, Stradivarius, een Nike flagship store en Yves Rocher. Alle winkels openen in het herontwikkelde winkelcentrum.

Ook het horeca aanbod wordt volledig vernieuwd. Met het beste van lokale en wereldwijde food trends, zoals een supersize Vapiano met dakterras, een van de eerste Five Guys van het land en een nieuwe McDonalds. Klépierre verwacht binnenkort nog meer namen bekend te maken.

Jeroen Sonneborn, manager bij Ardensport, de Benelux retailpartner van Nike: “Hoog Catharijne is het bekendste winkelcentrum van het land en na herontwikkeling zal het ook het grootste en spectaculairste winkelcentrum van Nederland zijn. Nike is bijzonder trots om deel uit te maken van deze ontwikkeling met een inspirerende en innovatieve flagship store van meer dan 1.100 m2.”

Arjen Schouten, Rituals COO zei “Hoog Catharijne is altijd een Nederlands retail icoon geweest. De ambitieuze herontwikkeling zorgt voor een verandering van het Nederlandse retaillandschap. Met een attractief winkelaanbod in een prachtig ontworpen omgeving tilt Klépierre Hoog Catharijne naar een volgend niveau. Wij zijn verheugd om daar deel van uit te maken!”

Na de herontwikkeling biedt Hoog Catharijne 100.000 m2 aan winkelruimte, waarmee het een van de meest iconische Europese retail locaties is, met het beste food- en winkelaanbod.

Ander nieuws

Top