Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Cowboy chic!

Inspiratie08/11/2019

Houd je goed vast, want we nemen je mee naar het Wilde Westen. De plek waar cowboy boots en aardetinten de norm zijn. Hier word je omgetoverd tot een echte ‘cowgirl’, want één ding is zeker: ook jij ontkomt niet aan de western trend. Giddy up!

 1. Cowboylaars – VERO MODA €69,99
  Het meest typerende item van de cowboystijl is de cowboylaars. Een item dat niet nieuw is in modeland. Dit betekent echter niet dat de laars afneemt in populariteit. Heb jij nog oude cowboylaarzen staan? Haal ze maar tevoorschijn. Mist jouw schoenencollectie nog een cowboy boot? Met deze zwarte variant weet je vast wel raad.
 2. Blouse print – ZARA €29,95
  Cowboys zijn stijliconen geworden, veel designers laten zich door hen inspireren. De blouse met print van ZARA is zo’n voorbeeld van een kledingstuk dat het ultieme western gevoel kent, zonder dat de klederdracht letterlijk gekopieerd wordt. Een prachtmix van western en chic.
 3. High waist flare – Costes €59,95
  De western look evenaren? Dan zit je met warme tinten vaak goed. Zo verandert deze ogenschijnlijk nette pantalon van Costes in een cowboyachtige broek door het item te combineren met cowboy boots en de ZARA-blouse.
 4. Wool hat – Parfois €27,99
  Ben je wel een echte ‘cowgirl’ zonder hoed? Nee! Dit hedendaagse, stijlvolle exemplaar is voor jou gemaakt.
 5. Rok vinyl – Bershka €19,99
  Laten we vooral het woordje ‘chic’ niet vergeten in cowboy chic. Denken we aan chic, dan denken we aan een rokje. Maar niet de meest klassieke variant. Nee, wij kiezen voor een vinyl rok die stoerheid ademt.
 6. AnnRocks cowboylaars – Ziengs €99,99
  Zijn de zwarte cowboy boots niet spannend genoeg? Dan word je van deze laarsjes vast heel gelukkig. Het beste van twee werelden: western én luipaard.
 7. Honey vest champagne – Expresso €79,95
  Knoop goed in je oren: ook cowboys & girls hebben het niet graag koud.

Door

Ander nieuws

Top